Palvelut
/
Aurinkosähkö
/
Aurinkoenergiaa maatalouteen

Maatilat aurinkoenergian tuotantoon

Aurinkovoimala pienentää tilan hiilijalanjälkeä ja säästää energiakustannuksissa

Ota yhteyttä!

Maatilat sopivat aurinkoenergian tuotantoon

Maatiloilla on yleensä runsaasti asennukseen sopivaa katto- ja seinäpintaa. Siksi aurinkovoimalat sopivat erinomaisesti maatiloille! Lisäksi maavoimala on kiinnostava vaihtoehto, erityisesti jos tilan alueelta löytyy valoisia, mutta maatalouteen vaikeasti hyödynnettäviä alueita. Näitä voivat olla esimerkiksi vanhojen rakennusten pohjat ja parkkipaikat, lastausalueet tai heikosti tuottavat maa-alueet. Maatalouden aurinkovoimaloille on haettavissa ELY- keskuksen myöntämä jopa 50% energiatuki.

Oma aurinkovoimala laskee sähkön hintaa

Energian hintojen heitellessä on mukava tietää, että oma voimala tuottaa tasaisesti ja varmasti edullista, vähähiilistä sähköä maatilan omaan käyttöön. Ja jos jotain jäisi yli omasta kulutuksesta, voi sen myydä verkkoon.

Aurinkovoimalan suunnitteleminen maatiloille

Jos voimala tulee katolle, on katon kunnosta varmistuttava – Kerabit auttaa tarvittaessa myös katon huoltamisessa tai uusimisessa. Maavoimala on järkevintä pystyttää tasaiselle, jo entuudestaan rakennetulle alueelle. Käytettävissä oleva pinta-ala määrittelee pitkälti voimalan maksimitehon. Huomiota on kiinnitettävä myös valaistusolosuhteisiin ja ilmansuuntiin. Jotta saisit investoinnista koko hyödyn irti, konsultoi aina asiantuntijaa!

01.

Aurinkosähkö on uusiutuva ja ympäristöystävällinen energianlähde

Tuotannossa ei synny päästöjä eikä se kuluta luonnonvaroja.

02.

Tilaa riittää

Aurinkovoimala sopii erinomaisesti maatiloille – tiloilla on tilaa!

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön