Palvelut
/
Katto
/
Bitumikatot

Bitumikattojen rakentaminen ja saneeraus

Urakoimme bitumikatot sekä uudis- että korjauskohteisiin. Toteutamme myös ekologiset kattoratkaisut, kuten aurinko- ja vähähiiliset bitumikatot.

Pitävimmät bitumikatot meiltä

Tunnemme bitumikermikatot kuin omat taskumme, ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennetyypit ja kattokaltevuudet.

Asennamme bitumikatot omakotitaloja lukuunottamatta kaiken tyyppisiin uudisrakennuksiin kaikkialla Suomessa ja saneeraamme ne valtakunnallisesti kaikissa korjauskohteissa – aina sujuvasti, luotettavasti ja aikatauluja tinkimättömästi noudattaen.

Monipuolista osaamista vaativiin kohteisiin

Markkinoiden pitävimmän katon saat meiltä. Mitä monipuolisempaa osaamista kohteesi tarvitsee, sitä paremmin pystymme sinua palvelemaan.

Meillä työskentelee satoja vedeneristäjän ammattitutkinnon tai kattoasentajan sertifikaatin omaavia ansioituneita kattoasentajia, joilla on kokemusta alalta vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Laadukas bitumikatto kestää sekä katseet että aikaa

Bitumikatto on kestävä valinta. Sen elinkaari on kymmeniä vuosia, kun se toteutetaan laadukkailla tuotteilla ja asennus tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla.

01.

Laatutuotteet

Käytämme Lohjan-tehtaallamme valmistettuja CE-merkittyjä Kerabit-katteita, joilla on Avainlippu-merkki.

02.

Vähähiiliset vaihtoehdot

Bitumikatto voidaan toteuttaa vähähiilisillä Kerabit Nature -tuotteilla, joiden valmistuksen aikaiset hiilipäästöt ovat noin 25 % pienemmät kuin tavanomaisten bitumituotteiden.

03.

Kestävä lopputulos

Kun osaavat ammattilaiset tekevät katon parhailla mahdollisilla tuotteilla, lopputulos kestää sekä katseet että aikaa.

Tunnemme tuotteet, sillä valmistamme ne itse

Bitumikatoissa ja vedeneristyksissä käytämme Lohjan-tehtaallamme valmistettuja laadukkaita Kerabit-katteita.

Bitumikattourakka voidaan myös toteuttaa vähähiilisillä vedeneristysratkaisuilla eli Kerabit Nature -tuotteilla, joissa osa perinteisistä raaka-aineista on korvattu biopohjaisilla raaka-aineilla sekä kierrätymateriaaleilla.

Kerabit LESSNOX on puolestaan ympäristöystävällinen pintakermi, joka hajottaa haitallisia typen oksideja. Kerabit LESSNOX -pinnoite on tarjolla myös Kerabit Nature -tuotesarjassamme.

Lisäksi voimme tarjota rakennus- tai saneerauskohteeseesi ainutlaatuisen Kerabit-bitumikatteen ja CIGS-ohutvalvopaneelien yhdistelmän, Kerabit Aurinkokaton. Ohut, kevyt ja huomaamaton Kerabit Aurinkokatto ei tarvitse erillisiä kannatinrakenteita eikä siten puhko vedeneristystä.

Referenssit – Bitumikatot

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site
Maximum upload size: 20MB
Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön