Palvelut
/
Kattohuolto
/
Vesikaton PTS taloyhtiölle

Vesikaton PTS taloyhtiölle

Vesikaton PTS:n laatiminen on tärkeää rakennuksen pitkäaikaisen arvon säilyttämiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Saat raportin taloyhtiön kattojen kunnosta sekä huolto- ja korjaustarpeista kiinteään hintaan.

Tilaa vesikaton PTS

Miksi teettää vesikattojen PT-suunnitelma?

01.

Kattoa huolletaan suunnitelmallisesti

Ammattilaisen tekemä katon kunnossapitosuunnitelma määrittelee katon huolto- ja korjaustarpeet tulevien vuosien aikana.

02.

Katon kunnossapito lisää kiinteistön arvoa

Katosta huolehtiminen PTS:n mukaisesti kertoo hyvästä taloudenpidosta ja kiinteistön arvoa lisäävästä hallinnosta.

03.

Yllättävien korjaustarpeiden riski pienenee

PTS:n mukaan toimittaessa mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa eikä kalliita vuotovahinkoja pääse syntymään.

Vesikaton PTS mitoittaa ja ajoittaa huoltotoimenpiteet oikein

Oikein mitoitetut huoltotoimenpiteet voivat tuplata taloyhtiön kattojen käyttöiän. Vesikatot kannattaa tarkastaa ja huoltaa 1–2 kertaa vuodessa. Näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja vuotovahinkoja ei pääse syntymään. Laajan kuntotarkastuksen sisältävä vesikaton PTS kannattaa teettää noin viiden vuoden välein.

Tarkastamme ja huollamme kaikenlaiset taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen katot nopeasti ja ammattitaitoisesti ympäri Suomen.

Mikä on vesikaton PTS?

Vesikaton PTS tarkoittaa vesikaton pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmaa. Vesikaton PTS:n laatiminen on tärkeää rakennuksen pitkäaikaisen arvon säilyttämiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi.

Vesikaton PTS on dokumentti, joka määrittelee tarvittavat toimenpiteet ja aikataulut vesikaton kunnossapidolle ja korjauksille tulevina vuosina. PTS on tärkeä työkalu rakennusten omistajille ja ylläpitäjille, jotta he voivat suunnitella ja budjetoida katon ylläpidon ja korjaukset tehokkaasti.

Vesikaton PTS sisältää yleensä:

  1. Nykytilanteen arviointi: Taloyhtiön katot tarkastetaan nykytilanteen määrittämiseksi. Tässä vaiheessa arvioidaan katon ikä, kunto, mahdolliset vauriot ja aiemmat korjaukset.
  2. Korjaustarpeiden määrittely: Tarkastuksen perusteella määritellään tarvittavat korjaustoimenpiteet. Näihin voi kuulua esimerkiksi vuotavien kohtien korjaaminen, kattomateriaalin uusiminen tai kattoturvatuotteiden päivittäminen.
  3. Korjausten priorisointi: Korjaustoimenpiteet järjestetään tärkeysjärjestykseen. Kiireelliset tai turvallisuuteen vaikuttavat korjaukset asetetaan etusijalle.
  4. Korjausten aikataulutus: Määritellään aikataulu korjaustoimenpiteille. Tämä voi sisältää sekä lyhyen että pitkän aikavälin aikataulut, riippuen korjausten kiireellisyydestä ja katon kokonaiskunnosta.
  5. Kustannusarvio: Arvioidaan korjausten kustannukset. Tämä auttaa kiinteistön omistajaa budjetoimaan kunnossapitokustannukset ja varautumaan mahdollisiin suurempiin korjauskuluihin tulevaisuudessa.
  6. Seuranta ja päivitys: PTS on elävä dokumentti, jota kannattaa päivittää säännöllisesti. Katon kuntoa kannattaa tarkkailla ja tarvittaessa muokata suunnitelmaa, jota se vastaa muuttuvia tarpeita.

Taloyhtiön vesikaton PTS kiinteään hintaan

Anna Kerabit Kattohuollon ammattilaisen tarkastaa taloyhtiön katot ja laatia vesikaton PTS. Saat kattavan raportin taloyhtiön kattojen kunnosta sekä huolto- ja korjaustarpeista kiinteään hintaan.

Hinta koskee kohteita, jotka sijaitsevat alle 70 km Kerabit Kattohuollon toimipisteeltä ja joissa katon pinta-ala on maksimissaan 1 500 m2. Laskun vesikaton PTS:sta maksat vasta työn suorituksen jälkeen.

Maksuton konsultaatio katon kunnosta

Maksuton konsultaatio sisältää Kerabit Kattohuollon ammattilaisen paikan päällä tekemän arvion taloyhtiön kattojen kunnosta. Saat myös suullisen arvion kattojen käyttöiästä sekä niistä huolto- tai korjaustoimenpiteistä joilla katon käyttöikää voidaan kohtuullisin kustannuksin pidentää. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen suosittelemiemme toimenpiteiden toteutuksesta.

Kevyt kattokonsultaatio sisältää

  • Suppean raportin katon kunnosta
  • Tavallisimpien ja helposti havaittavien puutteiden tarkastuksen
  • Tarjouksen mahdollisista huolto- tai korjaustoimenpiteistä

Taloyhtiöille suosittelemme ensisijaisesti vesikaton PTS:n tekemistä.

Muistathan, että huoltopäivystyksemme palvelee taloyhtiöitä vuorokauden ympäri.

 

Artikkelit ja oppaat

Tilaa nyt taloyhtiön vesikaton PTS kiinteään hintaan!

595,00 €

(479,84 € alv. 0%)

Anna Kerabit Kattohuollon ammattilaisen tarkastaa taloyhtiön katot ja laatia vesikaton PTS. Saat kattavan raportin taloyhtiön kattojen kunnosta sekä huolto- ja korjaustarpeista kiinteään hintaan.

Hinta koskee kohteita, jotka sijaitsevat alle 70 km Kerabit Kattohuollon toimipisteeltä ja joissa katon pinta-ala on maksimissaan 1 500 m2. Laskun vesikaton PTS:sta maksat vasta työn suorituksen jälkeen.

Maksutapa: Lasku

Miksi valita Kerabit Kattohuolto?

01. Kattoa huolletaan suunnitelmallisesti
02. Katon kunnossapito lisää kiinteistön arvoa
03. Yllättävien korjaustarpeiden riski pienenee

Katso Kattohuollon yhteystiedot
Katon kuntotarkastus taloyhtiölle

Tilaajan tiedot

Kohteen tiedot

Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön