Palvelut
/
Kattoremontit omakotitaloihin

Kattoremontit omakotitaloihin

Saat meiltä pätevät ja pitävät kattoremontit myös omakoti- ja pientaloihin. Pyydä kilpailukykyinen tarjous huolettomasta kattoremontista.

Pyydä tarjous kattoremontista

Pätevät ja pitävät kattoremontit omakoti- ja pientaloihin

Kerabit tekee myös omakoti- ja pientalojen kattoremontit – samalla kokemuksella ja ammattitaidolla, jolla toteutamme vaativat jättihankkeetkin. Ammattitaitoisten asentajiemme ja laadukkaimpien mahdollisten tuotteiden ansiosta remontoitu katto on parempi kuin uusi ja kestää vuosikymmenet.

Tarjoamme omakotitalojen kattoremontteja ensi vaiheessa Uudellamaalla, Lahden seudulla, Oulussa ja Pohjois-Suomessa. Remontoimme pääsääntöisesti peltikattoja, mutta voit pyytää tarjouksen myös bitumikattoremontista. Kainuun alueella kattoremontit hoitaa sisaryrityksemme Vesikattopalvelu.

Aloita kattoremontin kaavailu tilaamalla maksuton arvio omakotitalosi katon kunnosta!

Osaaminen ja oma vastuuhenkilö takaavat huolettoman remontin

Yli 100-vuotias historiamme on kerryttänyt meille osaamisen, jonka avulla pystymme tekemään remontin kuin remontin aina tarkoituksenmukaisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Toiminnallamme on selkeät kasvot, sillä remontillesi nimetty kattopäällikkö huolehtii, että urakka sujuu juuri niin kuin pitääkin.

1.

Oma kattopäällikkö projektillesi

Kattoremontillesi nimetty kattopäällikkö vastaa projektin jouhevasta toteuttamisesta alusta loppuun.

2.

Kestävä lopputulos

Kun osaavat ammattilaiset tekevät katon parhailla mahdollisilla tuotteilla, lopputulos kestää sekä katseet että aikaa.

3.

Pitkä käyttöikä

Tarjoamme katoille myös pätevät kattohuollot, joilla voit jopa tuplata katon käyttöiän.

Pitkää ikää katollesi

Kerabitin palveluihin kuuluvat myös ammattitaitoiset kattohuollot, joten voimme tarjota remontoidulle katolle asiantuntevan huolenpidon myös vastaisuudessa. Säännöllinen vuosihuolto ehkäisee mahdollisten ongelmien syntymistä ja suurenemista. Omakotitalon katto kannattaa tarkastaa ja huoltaa vähintään kerran vuodessa, keväällä tai syksyllä

Pyydä tarjous kattoremontista

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake tai soita meille, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Soita meille: 010 322 0240

Miksi Kerabit Kattoremontit?

01. Oma kattopäällikkö projektillesi
02. Kestävä lopputulos
03. Pitkä käyttöikä

Katso yhteystiedot
Omakotitalon kattoremontit

Kohteen tiedot

Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön