Palvelut
/
Katto

Kattorakentamisen palvelut

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Pyydä tarjous kattourakasta

Toimivat ratkaisut uudisrakentamiseen, osaavat palvelut saneeraukseen

Urakoimme kaikkialla Suomessa bitumi-, tiili-, pelti-, viher- ja elementtikatot sekä pihakansirakenteet kantavasta rakenteesta ylöspäin. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt sekä kattavat palvelut siltojen vedeneristyksiin.

Teemme myös kattosaneeraukset – kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta – sekä remontoimme pihakannet. Kokemus tuo osaamista; vuosien saatossa olemme korjanneet tuhansia kattoja, sekä isoja että pienempiäkin.

Vaativimmat urakat ovat leipälajimme

Olemme parhaimmillamme monipuolista osaamista vaativissa katto- ja vedeneristysratkaisuissa. Ammattitaito ja kokemus tuovat näkemystä tehdä työt oikein ja olla mukana suunnittelemassa kullekin katolle toimivin kattorakenne – ottaen huomioon tilaajan tavoitteet, käyttöolosuhteet sekä ympäristönäkökulmat. Hyvin rakennettu katto suojaa rakennusta kauas tulevaisuuteen.

Kattoremonteissa panostamme oikein mitoitettuun korjaukseen, joka on tarkoituksenmukainen ja joka tähtää katon mahdollisimman pitkään elinkaareen. Ehjän katon alla on hyvä olla – niin rakennuksen kuin asukkaiden.

Ammattitaito ja kokemus takaavat toimivat ratkaisut

Yli 100-vuotisen historiamme aikana meille on kertynyt vankka ammattitaito katto- ja vedeneristysrakentamisesta. Pitkästä kokemuksestamme koituu sinulle monta etua. Teemme urakan aina tarkoituksenmukaisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamme ehdottaa sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Hallitsemme prosessit, joten urakat etenevät sovitusti ja kitkatta eikä aikatauluista lipsuta.

01.

Kattava osaaminen

Hallitsemme kaikki kattotyypit ja -materiaalit, joten saat meiltä aina laadukkaan lopputuloksen – oli sitten kyse korjaus- tai uudisrakentamisesta.

02.

Vankka kokemus

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta voit olla varma, että urakat sujuvat tismalleen niin kuin pitääkin.

03.

Tarkoituksenmukaiset ratkaisut

Ammattitaito ja kokemus ovat yhdistelmä, joka varmistaa sujuvan urakan ja tarkoituksenmukaisen toteutuksen.

Osaavat ammattilaiset ja sujuvat prosessit

Panostamme ammattilaistemme osaamiseen. Työllistämme nelisensataa kattoalan ammattilaista, joista monella on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta. Koko henkilöstömme on suorittanut katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutuksen sekä työturvallisuuskoulutuksen. Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti muun muassa järjestämällä alan ammattitutkintokoulutusta.

Katto- ja vedeneristystöiden tekeminen vaatii osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta, joten päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja tietojamme uusista työtavoista ja materiaaleista.

Loppukädessä projektin onnistuminen riippuu kuitenkin sujuvista prosesseista ja saumattomasta yhteistyöstä eri osapuolten välillä. Varmistamme kitkattomat urakat hyvällä suunnittelulla sekä avoimella ja yhteistyökykyisellä toiminnalla.

Referenssit – Katto

Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Ruskeasuon raitiovaunu- ja bussivarikko

Kerabit Julkisivut asensi Skanskan pääurakoimaan Ruskeasuon raitiovaunuvarikon julkisivuihin 1 700 neliötä puuverhoilua ja 3 000 neliötä metalliverhoilua.

Tutustu referenssiin
Katto

Kiihtelysvaaran kirkko

Kiihtelysvaaraan valmistuu uusi kirkko loppuvuodesta 2024. Kerabit Katto urakoi kirkkoon kuparisen käsisaumakaton.

Tutustu referenssiin
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Sorrilan koulu

Sorrilan uusi koulu sai suojakseen elementtikaton. Ratkaisua puolsivat muun muassa asennusnopeus, yläpohjaan jäävä tila sekä ympäristövastuullisuus.

Tutustu referenssiin
Katto

Ilomantsin kirkko

Tutustu referenssiin
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Kilon koulu

Kilon koulun katto toteutettiin kylmillä kattoelementeillä, joiden ansiosta vältyttiin sääsuojan käytöltä – ja saavutettiin monta muutakin hyötyä.

Tutustu referenssiin
Korjausrakentaminen ja saneeraus · Katto

VAV Asunnot Oy Immonkuja 2, Vantaa

Tutustu referenssiin
Korjausrakentaminen ja saneeraus · Katto

VAV Asunnot Oy Hyrräkuja 10, Vantaa

Tutustu referenssiin
Katto

As Oy Höyrykatu 8 ja As Oy Tenderinlenkki 8

Pasilan juna-aseman läheiselle kehittyvälle asuinalueelle nousi vuonna 2021 kaksi komeaa asuinkerrostaloa, joiden kruununa on kaunis, kestävä ja käytännöllinen viherkatto. Kerabit Katto urakoi kohteiden katot sekä pihakansien vedeneristyksen.

Tutustu referenssiin
Katto

Korttelikokonaisuus Helsingin Kalasatamassa

Verkkosaaren korttelikokonaisuus sai suojakseen toimivan kevytsorakaton.

Tutustu referenssiin
Katto

Tärttämäen silta

Tutustu referenssiin
Katto

Turvesolmun silta

Tutustu referenssiin
Uudisrakentaminen · Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto · Kattoelementit

As Oy Joensuun Kuriiri

YIT päätyi toteuttamaan Joensuun Kuriirin katon kylmistä kattoelementeistä, sillä ne ratkaisivat merkittävän resurssiongelman. Myös tontin ahtaus ja asennuksen nopeus puolsivat elementtien käyttöä.

Tutustu referenssiin
Korjausrakentaminen ja saneeraus · Toteuta bitumikatto ekologisesti · Aurinkovoimala kannattaa toteuttaa kattourakan yhteydessä · Katto

Juhani Haavisto Oy

Kun kiinteistöön asennetaan aurinkovoimala, on erittäin järkevää varmistaa, että paneeleiden alle jäävä katto on kunnossa.

Tutustu referenssiin
Korjausrakentaminen ja saneeraus · Katto

As Oy Helsingin Astalanhovi

Tutustu referenssiin
Korjausrakentaminen ja saneeraus · Toteuta bitumikatto ekologisesti · Katto

As Oy Nummelan Väinämöisentie 5

Asunto Oy Nummelan Väinämöisentie 5:n katto saneerattiin, ennen kuin sinne asennettiin energiatehokkuutta merkittävästi parantava aurinkovoimala. Urakoiden niputtaminen oli fiksu ratkaisu.

Tutustu referenssiin

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous kattourakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön