Palvelut
/
Katto

Kattorakentamisen palvelut

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Ota yhteyttä!

Toimivat ratkaisut uudisrakentamiseen, osaavat palvelut saneeraukseen

Urakoimme kaikkialla Suomessa bitumi-, tiili-, pelti-, viher- ja elementtikatot sekä pihakansirakenteet kantavasta rakenteesta ylöspäin. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt sekä kattavat palvelut siltojen vedeneristyksiin.

Teemme myös kattosaneeraukset – kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta – sekä remontoimme pihakannet. Kokemus tuo osaamista; vuosien saatossa olemme korjanneet tuhansia kattoja, sekä isoja että pienempiäkin.

Vaativimmat urakat ovat leipälajimme

Olemme parhaimmillamme monipuolista osaamista vaativissa katto- ja vedeneristysratkaisuissa. Ammattitaito ja kokemus tuovat näkemystä tehdä työt oikein ja olla mukana suunnittelemassa kullekin katolle toimivin kattorakenne – ottaen huomioon tilaajan tavoitteet, käyttöolosuhteet sekä ympäristönäkökulmat. Hyvin rakennettu katto suojaa rakennusta kauas tulevaisuuteen.

Kattoremonteissa panostamme oikein mitoitettuun korjaukseen, joka on tarkoituksenmukainen ja joka tähtää katon mahdollisimman pitkään elinkaareen. Ehjän katon alla on hyvä olla – niin rakennuksen kuin asukkaiden.

Ammattitaito ja kokemus takaavat toimivat ratkaisut

Yli 100-vuotisen historiamme aikana meille on kertynyt vankka ammattitaito katto- ja vedeneristysrakentamisesta. Pitkästä kokemuksestamme koituu sinulle monta etua. Teemme urakan aina tarkoituksenmukaisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamme ehdottaa sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Hallitsemme prosessit, joten urakat etenevät sovitusti ja kitkatta eikä aikatauluista lipsuta.

01.

Kattava osaaminen

Hallitsemme kaikki kattotyypit ja -materiaalit, joten saat meiltä aina laadukkaan lopputuloksen – oli sitten kyse korjaus- tai uudisrakentamisesta.

02.

Vankka kokemus

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta voit olla varma, että urakat sujuvat tismalleen niin kuin pitääkin.

03.

Tarkoituksenmukaiset ratkaisut

Ammattitaito ja kokemus ovat yhdistelmä, joka varmistaa sujuvan urakan ja tarkoituksenmukaisen toteutuksen.

Osaavat ammattilaiset ja sujuvat prosessit

Panostamme ammattilaistemme osaamiseen. Työllistämme nelisensataa kattoalan ammattilaista, joista monella on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta. Koko henkilöstömme on suorittanut katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutuksen sekä työturvallisuuskoulutuksen. Henkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvasti muun muassa järjestämällä alan ammattitutkintokoulutusta.

Katto- ja vedeneristystöiden tekeminen vaatii osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta, joten päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja tietojamme uusista työtavoista ja materiaaleista.

Loppukädessä projektin onnistuminen riippuu kuitenkin sujuvista prosesseista ja saumattomasta yhteistyöstä eri osapuolten välillä. Varmistamme kitkattomat urakat hyvällä suunnittelulla sekä avoimella ja yhteistyökykyisellä toiminnalla.

Referenssit – Katto

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site
Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön