Kokonaisratkaisut
/
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa

Kylmät kattoelementit säästävät aikaa

Kylmillä Kerabit Kattoelementeillä katto toteutetaan sujuvasti ja nopeasti: valmista kattoa syntyy 100 m2 päivässä. Elementeissä on valmiina sekä aluskermi että räystäät, joten katolla tehtävä työ sekä nostintyö työmaalla pystytään minimoimaan.

Mittatarkat kattoelementit moneen käyttötarkoitukseen

Perinteisen ristikkokaton korvaavat kylmät kattoelementit ovat kevytrakenteisia puurunkoisia elementtejä, jotka valmistetaan mittojen mukaan asennusvalmiiksi tehtaalla. Elementit valmistetaan LVL-kertopuusta, mikä mahdollistaa jopa 3–5 metrin jännevälin tukiseinäelementtien välillä.

Kattoelementeissä on valmiina bituminen aluskermi, jonka päälle tulevan vesikatteen materiaali voi olla oikeastaan mikä tahansa, esimerkiksi kermi, tiili tai pelti. Elementit voi tilata myös vähähiilisillä Kerabit Nature -kermeillä. Kylmillä kattoelementeillä toteutettava katto voi olla loiva tai jyrkkä, kunhan katon kaltevuus ei ylitä 45 astetta.

Kylmät kattoelementit sopivat parhaiten betonirunkoisiin kerrostaloihin, mutta niitä voidaan käyttää myös CLT- tai puurunkoisissa kerrostaloissa. Kylmät kattoelementit ovat omiaan myös suuriin julkisiin hankkeisiin, ja ne soveltuvat hyvin myös monimuotoisiin kattoihin.

Sata neliötä valmista kattoa päivässä, ilman sääsuojaa

Suurin elementtirakentamisella saavutettava hyöty on rakennusprojektin nopeutuminen. Elementtejä hyödyntämällä saadaan päivässä tehtyä 100 m2 valmista kattoa, eli kohde saadaan suojattua säältä erittäin ripeästi.
Nopea kattourakka lyhentää hankkeen läpimenoaikaa, sillä asennus kestää viikkojen asemesta vain päiviä. Huomioitavaa on myös se, että elementeissä on räystäät valmiina, minkä ansiosta voidaan minimoida nostintyön määrä.
Kylmillä kattoelementeillä toteutettavaa kohdetta ei tarvitse erikseen suojata säältä. Kattoelementit toimivat sääsuojana, ja ne asennetaan nopeammin kuin mitä huputus kestää. Kustannussäästö voi kohteesta riippuen olla jopa satoja tuhansia euroja.
Vaikka elementit ovat osin vakioituja tuotteita, jokaisen urakan kattoelementit suunnitellaan ja optimoidaan projektikohtaisesti. Suunnittelu sisältyy aina kattoelementtitoimitukseemme, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

 

 

Katto kannattaa toteuttaa Kerabit Kattoelementeillä

Kylmillä kattoelementeillä säästyy sekä aikaa että rahaa ja lisäksi vältytään erillisen sääsuojan käytöltä. Hinnaltaan kilpailukykyisen elementtikaton muita etuja ovat muun muassa parantunut työturvallisuus sekä yläpohjaan jäävän tilan suuruus.

1.

Parempaa työturvallisuutta

Kattoelementtien hyödyntäminen pienentää työtapaturmien riskiä. Työmaalla tehtävän työn määrä pystytään minimoimaan, ja vaarallinen kattotyö jää lyhytaikaiseksi.

2.

Enemmän tilaa yläpohjaan

Elementtikatossa tukiseinälinjat ovat noin kolmen tai jopa viiden metrin jaolla. Ristikkorakenteisessa katossa ristikoiden väli on 90 cm, joten saavutettu tilahyöty on merkittävä.

3.

Kilpailukykyinen hinta

Kylmillä kattoelementeillä toteutettu katto ei tule perinteistä ristikkokattoa hintavammaksi, jos se lasketaan oikein.

Mittatarkkaa laatua omalta tehtaaltamme

Puuelementtirakentaminen on nykyaikainen ja toimiva rakennustapa, jolla saadaan tehtyä laadukkaita, mittatarkkoja, keveitä ja lujia kattoja. Laadun varmistaminen on helpompaa hallituissa tehdasoloissa, eikä elementteihin pääse kosteutta, kun ne valmistetaan sisätiloissa. Kerabit Kattoelementit valmistetaan kanssamme samaan konserniin kuuluvan Kerabit Kattoelementtien tehtaalla Ylistarossa.

Kerabit Katto on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse. Saat laadukkaat urakointipalvelut sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Toteutamme vaativatkin kattotyöt vuosikymmenien kokemuksella laadukkaasti, luotettavasti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön