Palvelut
/
Julkisivut
/
Elementtiräystäät

Elementtiräystäät ovat nopea ja kustannustehokas ratkaisu

Elementtiräystäät toteutamme itse valmistamistamme RipRap-elementeistä, jotka tehdään mittatarkasti valmiiksi tehtaalla ja asennetaan suoraan paikoilleen työmaalla.

Elementtiräystäät kaikille katoille

Elementeillä toteutettu räystäs korvaa työläät puurakenteiset räystäät. Hyödyntämällä räystäselementtejä säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa. Lisäksi elementtiräystäät pidentävät rakennuksen käyttöikää, sillä kestävän materiaalinsa lisäksi ne estävät veden valumisen muihin rakenteisiin.

Kehittämämme RipRap-räystäselementit valmistetaan sinkitystä pellistä tai vaihtoehtoisesti alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai kuparista. RipRap-elementit soveltuvat käytettäväksi kaikkien eri seinätyyppien yhteydessä.

Mittatarkkojen elementtien asentaminen sujuu nopeasti

RipaRap-räystäselementit tehdään mittatarkasti valmiiksi tehtaalla ja asennetaan suoraan paikoilleen työmaalla, mikä on nykyaikainen tapa toimia. Elementtien avulla voidaan välttää hitaan käsityön ja säänvaihteluiden aiheuttamat huolet työmaalla.

Räystäselementtien suurin etu on niiden nopea asentaminen. Valmista jälkeä syntyy 40–50 metriä päivässä, joten esimerkiksi keskivertokerrostalon räystäät ovat paikallaan parissa päivässä. Valmiiden teräselementtien ansiosta kattotyömaalla vältytään myös kaikelta roskalta, jota syntyy paljon puurakentamisessa.

Mittatarkkaa laatua nopeasti ja edullisesti

Mittatarkasti tehtaalla valmistetut elementit on erittäin nopea asentaa, mikä tekee niistä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun.

01.

Nopea asennus

Valmista räystästä valmistuu 40–50 metriä päivässä.

02.

Kustannustehokkuus

Ajansäästö asennuksessa merkitsee myös suoraa säästöä kustannuksissa.

03.

Mittatarkkaa laatua

Elementit tehdään mittojen mukaan mittatarkasti valmiiksi tehtaalla. Vain asennus tapahtuu työmaalla.

Kaiteilla turvallisuutta, tehokkuutta ja edullisuutta

RipRap-tuoteperheeseen kuuluvat myös turvakaiteet, jotka lisäävät merkittävästi työtehokkuutta. RipRap-turvakaide asennetaan turvallisesti ja aikaa säästäen rakennuskohteen katolla. Koko järjestelmän asentaminen, purkaminen ja siirtäminen uuteen kohteeseen käy mutkattomasti ja nopeasti.

Samaten saat meiltä valmiina elementtinä toimitettavat tarkastusluukut, jotka koostuvat kannesta ja kannen alla olevasta rakenteesta, sekä juuri-, sokkeli- ja vesipeltijärjestelmät.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous elementtiräystäistä!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1500.

Katso Julkisivujen yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön