Tietopankki
/
Artikkelit ja oppaat
/
Artikkelit

Valmistamme peltirangat mittojesi mukaan

Artikkelit · Julkisivut · Tuotteet

Tarjoamme rakennusliikkeille ja muille yrityksille monipuolisen valikoiman pelti- tai teräsrankoja mittatilaustyönä. Saat rangat yleisimmillä profiileilla ja tarkoituksenmukaisesta materiaalista – tarpeidesi ja suunnitelmien mukaan millintarkasti tehtyinä.

Tarjoamme yleisimmät profiilit

Peltirangan profiili määräytyy halutun lujuuden mukaan. Työstämme rankoja yleisimmillä profiileilla eli saat meiltä hatturankojen lisäksi rangat c-, u-, tai z-profiililla – aina mittojen mukaan.

Jopa 4-metriset rangat, riittävällä ainevahvuudella

Pystymme tekemään rangat jopa neljän metrin pituisina. Saat meiltä rangat myös erittäin hyvillä materiaalivahvuuksilla, sillä kykenemme työstämään ne tarvittaessa peräti 2,5 mm paksuisesta pellistä. 4-metriset RST-rangat onnistuvat 1,5 mm vahvuisina ja alumiiniset 4,0 mm vahvuisina.

Särmärillä kykenemme tekemään 3,2-metrisiä rankoja, joiden vahvuus on materiaalista riippuen 3,0–6,0 mm.

Terästä tai alumiinia

Valmistamme peltirangat aina käyttötarkoituksen mukaisesta materiaaleista. Yleisimmin rangoissa käytetään kuumasinkittyä terästä, mutta saat meiltä rangat myös ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Kun tarvitset pelti- tai terästankoja, työstämme ne nopeasti ja luotettavasti. Kerro tarpeesi, niin saat meiltä räätälöidyn ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Tutustu peltirankatuotteisiimme >>

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön