Palvelut
/
Katto
/
Pihakannet

Rakennamme ja saneeraamme pihakannet

Pihakansien lisäksi teemme vaativia betonirakenteiden vedeneristyksiä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa kattoterasseihin.

Pyydä tarjous pihakansiurakasta

Vaativat vedeneristykset kaikkiin pihakansiin

Usein toimituksissamme kantavan betonirakenteen päälle tehdään yleensä kallistusvalut, minkä jälkeen betonipinta sinkopuhdistetaan ja imuroidaan. Tämän jälkeen asennetaan vedeneristys, rakenne salaojitetaan vedeneristyksen päältä esimerkiksi Kerabit QDrain -salaojamatolla ja lämmöneristetään. Asennamme myös raskaammissa rakenteissa raudoitettuja tb-laattoja sekä muita piha-, pinta- ja viherrakenteita.

Pitävät pihakansiremontit

Mikäli vanhat rakenteet ovat päässeet vaurioitumaan ja kannen kantavuus on liian heikko, voi olla tarve hyvinkin laajalle pihakansiremontille. Tällöin remonttiin kuuluu vanhan holvin purku ja uuden rakentaminen. Yleensä työt tehdään sääsuojassa. Vanhat pintarakenteet ja holvi puretaan, minkä jälkeen valetaan uusi kantava rakenne.

Uusi holvi vedeneristetään, salaojitetaan ja lämmöneristetään. Holvin päälle asennetaan uudet pintarakenteet, kuten esimerkiksi betoni- tai graniittikiveys. Pienemmässä remontissa kansi puretaan esimerkiksi vanhaan vedeneristykseen asti, ja sen jälkeen tehdään kallistuskorjauksista lähtien kansi entistä ehommaksi.

Onnistumisen avaimina kokemus, osaaminen ja laatutuotteet

Yli 100-vuotisen historiamme aikana meille on kertynyt vankka ammattitaito katto- ja vedeneristysrakentamisesta ja erityisesti vaativista pihakansista ja käännetyistä kattorakenteista.

01.

Pitkä kokemus pitävistä pihankansirakenteista

Monikymmenvuotinen kokemuksemme pihakansista takaa vedenpitävän osaamisen.

02.

Pihakansiin erikoistuneet ammattilaiset

Pihakannet ja käännetyt kattorakenteet vaativat erityistä ammattitaitoa, joten meillä on niihin vihkiytyneet ammattilaiset.

03.

Omat laatutuotteet

Käytämme Lohjan-tehtaallamme valmistettuja CE-merkittyjä Kerabit-tuotteita, joilla on Avainlippu-merkki.

Käännettyjen rakenteiden vaativa osaaminen yhdessä paketissa

Pihakannen lisäksi vaativia betonirakenteiden vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Oikein toteutettu ja huollettu pihakansi kestää

Toimiva pihakansi aikaansaadaan oikeilla ratkaisuilla ja ammattitaitoisella toteutuksella. Vuosien saatossa pihakantta pitää myös huoltaa, jotta se pysyisi toimivana koko suunnitellun käyttöikänsä.

Lataa tästä sähköisesti täytettävä Pihakansien huolto-ohjeet avuksesi >

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous pihakansiurakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000.

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön