Referenssit |
Katto

As Oy Töölö

Sijainti
Helsinki
Valmistumisvuosi
2020
Neliömäärä
450

As Oy Töölölle tehtiin täysimittainen pihakansiremontti sääsuojan alla. Remontissa vanha holvi ja vanhoja pilareita purettiin, uudelleen raudoitettiin sekä valettiin. Kannelle asennettiin uudet pihakansi- ja hulevesikaivot sekä uusi bitumikermivedeneristys, salaojamatto, lämmöneristys, teräsbetoninen pintalaatta sekä uusi asfaltti. Peruskorjauksessa uusittiin myös mm. valaisinpollareita, IV-hormiaukkoja, roskakatos, katuliittymä ja portin mekaniikka, ummistettiin käytöstä poistettavia ikkunoita sekä korjattiin palokatkoja. Rakensimme myös metalli- ja betonirunkoisen jätekatoksen.

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Pihakannet

Pihakansien lisäksi vaativia vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Tutustu palveluun

Rakennuspalvelut

Tilaa luotettavat rakennuspalvelut Etelä-Suomessa: kiinteistöjen muutos- ja kunnostustyöt, remontit, vahinkosaneeraukset sekä pienet lisärakennukset.

Tutustu palveluun