Kokonaisratkaisut
/
Kiinteistön arvon kehittäminen

Arvon ylläpito ja kehittäminen

Saneerausten lisäksi tarjoamme kiinteistösi käyttöikää pidentävät huoltopalvelut. Huoltamalla esimerkiksi vesikaton säännöllisesti voit jopa tuplata katon käyttöiän. Nykyaikainen aurinkovoimala puolestaan kasvattaa kiinteistösi arvoa ja pienentää sen käyttökustannuksia.

Pitkää ikää kiinteistöllesi

Huoltopalveluidemme avulla pidennät kiinteistösi käyttöikää, kasvatat sen arvoa ja pienennät käyttökustannuksia.

Jos kattosi tarvitsee kuntotarkastusta, huoltoa tai korjausta, autamme sinua valitsemaan kattosi elinkaarta pidentävät ja oikein mitoitetut palvelut luotettavasti vuosien kokemuksella. Käytämme kattohuolloissamme markkinoiden parhaita tuotteita ja teemme kaikki huollot ja korjaukset takuutyönä – kaikkialla Suomessa.

Oma aurinkovoimala on kiinteistösi kruunu

Aurinkovoimala itsessään nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi se pienentää kiinteistön käyttökustannuksia, sillä aurinkosähköjärjestelmän tuottama energia on edullista. Yrityksille voimalan takuunaikainen omakustannushinta sähkölle voi olla jopa vain 2,8 senttiä kWh, taloyhtiöillekin 4 senttiä kWh ja maatiloille 3,2 senttiä kWh. Omasta tuotannosta ei tarvitse maksaa siirtomaksua ja sähköveroa, jotka tulevan sähkön hinnan päälle, kun sähkö ostetaan verkosta.

Suunnittelemme järjestelmät huolellisesti ja markkinoiden parhailla tuotteilla, jolloin pystymme takaamaan asiakkaalle turvallisen ja kannattavan investoinnin vuosikymmeniksi.

Paneelit kiinnitämme täysin painokivettömällä kattomekaniikalla, jossa ei tarvita läpikiinnityksiä ja joka soveltuu Suomessa yleisille eristetyille bitumikatoille.

Monipuolinen osaaminen, kätevästi samassa paketissa

Saat yhdeltä toimijalta palvelut ja ratkaisut, joilla ylläpidät ja kehität kiinteistösi arvoa sekä pienennät käyttökustannuksia: saneeraukset, huoltopalvelut ja nykyaikaiset aurinkosähköjärjestelmät.

1.

Pitkä käyttöikä

Osaavilla huoltopalveluillamme varmistat mahdollisimman pitkän käyttöiän kiinteistöllesi.

2.

Alhaisemmat käyttökustannukset

Aurinkosähköratkaisuillamme kohennat kiinteistösi energiaomavaraisuutta ja nipistät käyttökustannuksia

3.

Ainutlaatuinen kokonaistarjooma

Tarjoomastamme löydät sekä laatutuotteet että monipuoliset palvelut, joilla ylläpidät ja kehität kiinteistösi arvoa.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön