Palvelut
/
Kattoremontit omakotitaloihin
/
Kattoremontin vaiheet

Kattoremonttisi sujuu jämptisti vaihe vaiheelta

Kerabitin kattoremontti etenee selkeästi sovittujen vaiheiden mukaan, katon kunnon arvioinnista remontoidun katon luovutukseen.

Pyydä tarjous kattoremontista

Omakotitalon kattoremontin kuusi vaihetta

Omakotitalon onnistunut kattoremontti alkaa tarkastamalla huolellisesti katon kunto ja arvioimalla tarvittavat toimenpiteet. Remontti on lopullisesti valmis, kun katolle on tehty lopputarkastus ja olet saanut valmistumistodistuksen.

01.

Arvioimme katon kunnon

Tulemme paikan päälle arvioimaan katon kunnon ja tarvittavat toimenpiteet sekä ottamaan tarkat mitat tarjouksen perustaksi. Arviokäynnin yhteydessä voit myös keskustella toiveistasi kattoremontin suhteen ja kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset.

02.

Selkeä tarjous ja sopimus

Saat kattoremontistasi selkeän, ymmärrettävän ja kilpailukykyisen tarjouksen. Kun tarjous on hyväksytty ja sopimus allekirjoitettu, alkaa kattoremontin valmistelu urakallesi nimetyn kattopäällikön johdolla.

03.

Tarvikkeiden ja laitteiden toimitus

Jotta varsinainen kattoremontti sujuisi jouhevasti, toimitamme tarvittavat tuotteet ja laitteet valmiiksi sovittuun paikkaan tontillesi. Kattopäällikkö on sinuun yhteydessä ja sopii toimitusajat kanssasi.

04.

Vanhan purku ja uuden asennus

Poistamme vanhan vesikatemateriaalin ja varmistamme kantavien rakenteiden kunnon. Asennamme uudet pohjarakenteet ja aluskatteen sekä varsinaisen katemateriaalin, sadevesijärjestelmät ja muut kattoon liittyvät tuotteet. Keskikokoisessa omakotitalossa vanhan katon purku ja uuden asennus kestää keskimäärin 2–4 työpäivää, jos vesikaton alla olevat rakenteet ovat kunnossa.

05.

Työmaan siivous

Kun kattoremontti on valmis, siivoamme jälkemme ja viemme jätteet pois sovitun mukaisesti – kierrätettäväksi aina, kun se on mahdollista.

06.

Lopputarkastus ja työn luovutus

Kun kattoremontti on valmis, katolle tehdään lopputarkastus. Työ luovutetaan sinulle ja saat siitä kirjallisen dokumentin, minkä jälkeen voitkin nauttia tulevat vuosikymmenet asumisesta hyvin tehdyn katon alla.

Kattoremontistasi vastaa urakallesi nimetty kattopäällikkö

Omakotitalosi kattoremontillesi nimetään oma kattopäällikkö, joka vastaa, että urakka sujuu jouhevasti. Kattopäällikkö pitää langat käsissään, ja voit olla häneen yhteydessä, jos sinulla on omaan projektiisi liittyviä kysymyksiä.

 

Pyydä tarjous kattoremontista

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake tai soita meille, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Soita meille: 010 322 0240

Miksi Kerabit Kattoremontit?

01. Oma kattopäällikkö projektillesi
02. Kestävä lopputulos
03. Pitkä käyttöikä

Katso yhteystiedot
Omakotitalon kattoremontit

Kohteen tiedot

Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön