Palvelut
/
Katto
/
Tiilikatot

Tiilikattojen rakentaminen ja saneeraus

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös tiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta.

Pyydä tarjous tiilikattourakasta

Tiilikatto on pitkäikäinen ja kaunis

Kotimainen tiilikate kruunaa katon ja antaa pitkäikäisen suojan, ja se on erinomainen valinta sekä uudisrakennuksiin että korjauskohteisiin. Tiilikatto on kestävä valinta myös kerrostaloihin ja muihin suurempiin kohteisiin. Olemme parhaimmillamme monipuolista osaamista vaativissa kohteissa emmekä tingi yksityiskohdista.

Kun tarvitset pitkäikäisen ja kauniin tiilikaton, ota yhteys. Kerabit on luotettava ja vastuullinen toimija, jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden taakse, joten meillä on vedenpitävää osaamista kaikista kattotyypeistä. Tarjoamme kohteeseesi myös pellitykset ja rakennustekniset työt.

Etenkin vaativat tiilikattosaneeraukset ovat vahvinta lajiamme

Kun saneeraamme tiilikaton, teemme sen perusteellisesti. Urakka alkaa lähtötilanteen selvityksellä, jossa arvioidaan alusrakenteiden sekä muiden yläpohjarakenteiden kunto ja korjaustarpeet. Samaten selvitetään, onko aluslaudoitus tai kate uusittava vai voidaanko se jättää uuden rakenteen alle sekä esiintyykö rakenteissa asbestia, jolloin tarvitaan asbestipurkutyö.

Monesti sadevesijärjestelmä, kuten kourut ja syöksytorvet, kannattaa uusia tiilikattourakan yhteydessä. Samoin on hyvä selvittää, ovatko huolto- ja korjaustöissä tarvittavat turvallisuusvarusteet katolla nykypäivän vaatimusten mukaiset. Kun muun muassa nämä tekijät on määritelty tarjouspyyntöasiakirjoissa, saa rakennuttaja mahdollisimman vertailukelpoisia tarjouksia remontin laajuus ja laatutaso huomioiden.

Tiilikatto laadukas, tyylikäs ja kestävä

Ammattitaitoidolla ja pitkän kokemuksen suomalla osaamisella tehty tiilikatto on turvallinen, kestävä ja talon arvoa nostava ratkaisu, joka kestää vuosikymmeniä. Tilaamalla tiilikattourakan Kerabitiltä hyödyt monella tapaa.

01.

Kokemus takaa toimivat ratkaisut

Pitkä kokemuksemme takaa, että osaamme aina tarjota kunkin kohteen erityispiirteiden mukaiset ratkaisut, materiaalit ja tarkoituksenmukaiset prosessit.

02.

Hallitsemme vaativimmatkin kohteet

Mitä vaativampi kohde, sen paremmin se sopii tehtäväksemme. Osaamisemme tiilikatoista on vuosikymmenten mittaan monesti koeteltu ja hyväksi havaittu.

03.

Referenssit puhuvat puolestamme

Olemme toteuttaneet tiilikattoja kymmeniin erityyppisiin korjaus- ja uudiskohteisiin eri puolilla Suomea.

Kerabitiltä saat myös aurinkovoimalan katollesi

Voimme tarjota kattourakan yhteydessä myös kohteeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Ammattilaisen asentamana katto toimii, satoi tai paistoi. Käytämme markkinoiden kehittyneintä kiinnitystekniikkaa.

Katon huoltaminen on tärkeää

Katon tarkastaminen ja tiettyjen huoltotoimenpiteiden suorittaminen säännöllisin väliajoin ovat hyviä keinoja varmistaa katon toimivuus ja pidentää sen ikää.

Lataa tästä sähköisesti täytettävä Tiilikaton huoltokirja avuksesi >

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous tiilikattourakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000.

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön