Referenssit |
Katto

VAV Asunnot Oy Hyrräkuja 10, Vantaa

Sijainti
Vantaa
Rakennuttaja/tilaaja
VAV Asunnot Oy
Valmistumisvuosi
2023
Neliömäärä
900

Kohde oli tyypillinen sen aikainen rivitalokohde, pahvialuskatteellinen ilman pystyrimoja. Panssarialuskate oli jo paikoin puhki kulunut.

Työ aloitettiin asentamalla kaikille sivuille verkotetut räystäskaiteet ja porrastornit talon päätyihin.

Katto purettiin vanhoihin ristikoihin asti: tiilet, läpiviennit, rimat, ruoteet, otsalaudat ja vanhat pahviset aluskatteet, myös kaikki pellitykset mukaan lukien kourut ja syöksytorvet. Kattoa purettiin lohko kerrallaan aina sen verran, että saatiin purettu alue saman päivän aikana vesitiiviiksi.

Pahviset roikkuvat aluskatteet vaihdettiin kattolevystä rakennettuun puualustaan ja päälle asennettiin  aluskermi Kerabit 3000 UB. Aluskermin päälle asennettiin uudet tuuletusrimat 21×48 ja ruoteet 48×48. Lisäksi asennettiin uudet maalatut otsalaudat, läpiviennit, uudet betonikattotiilet sekä uudet kattosillat vaakakiskoineen helpottamaan katon huoltamista. Kaikille sivuille asennettiin myös uudet 2-putkiset lumiesteet.

Ullakon tuuletusta parannettiin lisäämällä alipaineventtiilejä. Viemärin muoviset tuuletusputket siirrettiin lähemmäs harjaa ja lämpöeristettiin. Kaikki pellitykset uusittiin, mukaan lukien kourut ja syöksytorvet. Lisäksi uusittiin kaikki vanhat tuuletusputket ja iv-poistoputket.

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Tiilikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös tiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt.

Tutustu palveluun