Kokonaisratkaisut
/
Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen

Ainutlaatuiseen palvelutarjoomaamme sisältyvät kestävät ratkaisut katto- ja vedeneristysrakentamiseen, julkisivu-urakointiin sekä aurinkosähkötoteutuksiin.

Monipuoliset palvelut uudisrakentamiseen

Saat meiltä kaikki kattototeutukset kantavasta rakenteesta ylöspäin. Asiantuntemuksemme kattaa niin bitumi-, tiili-, pelti- kuin viherkatotkin. Teemme myös asennusnopeudeltaan ylivertaisia elementtikattoja sekä kylmistä että lämpimistä kattoelementeistä. Kokemuksemme pihakansista ja käännetyistä kattorakenteista on pitkä ja vankka.

Toteutamme uudisrakennusten julkisivuverhoilut yksityiskohtiaan myöten viimeisteltyinä. Erityisalaamme ovat metallijulkisivujen toteutus ja räystäsrakentaminen RipRap-elementein.

Uudisrakennuksen kruunuksi asennamme nykyaikaisen aurinkovoimalan, joka parantaa rakennuksen energiaomavaraisuutta.

Sujuvat kokonaisurakat, vuosikymmenten kokemuksella

Saat kaikki kattojen, julkisivujen ja pihakansien rakentamisen ratkaisut sekä aurinkosähköjärjestelmät kätevästi yhdessä paketissa ja sujuvana kokonaisurakkana, vuosikymmenten kokemuksella.

Pitkän kokemuksemme ja vuosikymmenten aikana karttuneen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan vaativimmatkin kohteet sovitusti ja tehokkaasti. Mitä vaativampi kohde, sitä paremmin palvelumme ja ammattilaisemme sopivat sen toteuttamiseen.

Yhden kanssa se on helpompaa

Kerabitin ainutlaatuisen tuote- ja palvelukokonaisuuden ansiosta saat yhdestä osoitteesta monet keskeiset palvelut uudisrakentamiseen. Yhden saumattoman projektikokonaisuuden hallinta on sujuvampaa kuin usean osaurakan, mikä edistää koko projektin kitkatonta läpimenoa. Saat meiltä laadukkaat ja kestävät rakentamisen ratkaisut, jotka pidentävät rakennuksen elinkaarta ja nostavat sen arvoa.

01.

Ainutlaatuinen tuote- ja palveluvalikoima

Saat laadukkaat vedeneristystuotteet sekä pätevät asennus-, rakentamis- ja urakointipalvelut kätevästi yhdestä osoitteesta.

02.

Sujuvat kokonaisurakat

Yhden kanssa se on helpompaa! Usean urakan yhdistäminen saumattomaksi projektikokonaisuudeksi takaa sujuvuuden.

03.

Pitkä elinkaari

Laadukkaat tuotteemme, vankka ammattitaitomme ja pitkä kokemuksemme varmistavat uudisrakennuksen pitkän elinkaaren.

Laatutuotteita, ratkaisuja vaativaankin makuun ja luotettavaa yhteistyötä

Uudisrakentamisessa hyvä yhteistyökyky ja toimintavarmuus ovat onnistuneen urakan edellytyksiä. Katto- ja vedeneristystöissä käytämme vain laadukkaita tuotteita. Käyttämämme bitumikermit tulevat omalta Lohjan-tehtaaltamme, ja niillä on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu. Olemme myös kehittäneet tuotteita vähähiiliseen rakentamiseen, kuten Kerabit Nature -tuoteperheen.

Julkisivurakentamisessa vaativat julkisivut ovat leipälajimme, ja hallitsemme toteutukset kaikista materiaaleista – oli sitten kyse puusta, teräksestä, kuparista tai messingistä.

Aurinkosähköratkaisumme suunnitellaan aina kohteen ehdoilla ja räätälöidään sen mukaan. Aurinkopaneeleiden lisäksi aurinkovoimala voidaan toteuttaa Kerabit Aurinkokattona, jossa ohutkalvopaneelit on integroitu bitumikatteeseen.

Aikataulujen pitävyys on meille kunnia-asia, sillä erityisesti rakennusalalla aika on rahaa. Huolehdimme siitä tarkalla seurannalla, hyvällä ennakkosuunnittelulla, avoimella vuorovaikutuksella sekä osaavalla työnkululla.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön