Referenssit |
Katto · Julkisivut

Åströmin kortteli

Sijainti
Oulu
Rakennuttaja/tilaaja
Hartela
Valmistumisvuosi
2019
Neliömäärä
5700

Kerrostalon bitumikatto (Kerabit VE40) 480 m2, kerrostalon seinä (Ruukki Classic RR23) 300 m2, kolmen kerrostalon savitiilikatto (Kerabit VE40 + savitiili) 1000 m2, kolmen kerrostalon kattotiiliseinät (koolaus + tiili) 1500 m2, pihakannen vedeneristys (Kerabit VE80R) 1600 m2, konesaumapeltikatto Woimala 1886 (Kerabit 2500 UB + sinkitty pelti) 850 m2. Kaikki peltilistatyöt koko korttelissa. Kaikkien kattojen turvavarusteet ja kattotarvikkeet sekä vedenpoistojärjestelmät.

Lue lisää Rakennustaidon jutusta >

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Julkisivut

Urakoimme ja saneeraamme julkisivut sekä toteutamme räystäät nopeasti ja kustannustehokkaasti kotimaisillla RipRap-räystäselementeillä.

Tutustu palveluun

Bitumikatot

Bitumikermikatot kuuluvat erityisosaamisalueeseemme, ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennetyypit ja kattokaltevuudet.

Tutustu palveluun

Julkisivuverhoukset

Teemme kokonaisvaltaiset julkisivu-urakat ja kaikki niihin liittyvät pohjarakenteet yksityiskohtiaan myöten viimeisteltyinä.

Tutustu palveluun

Peltikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös konesaumapeltikatot ja teräsprofiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta.

Tutustu palveluun

Tiilikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös tiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt.

Tutustu palveluun

Pihakannet

Pihakansien lisäksi vaativia vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Tutustu palveluun