Palvelut
/
Kattoremontit omakotitaloihin
/
Laatutuotteet

Laatutuotteet katollesi

Teemme peltikattoremontit Ruukin teräksisillä katteilla, joilla on Avainlippu-tunnus. Käyttämämme sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet valmistetaan teräksestä, jotta ne kestävät Suomen vaativat sääolosuhteet.

Pyydä tarjous kattoremontista

Oikeilla tuotteilla kattosi kestää sekä katseet että aikaa

Toteutamme peltikattoremontit pääsääntöisesti Ruukin tuotteilla. Ne ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään, joten niille myönnetään parhaimmillaan jopa 50 vuoden takuu. Tuotteilla on CE-merkintä, ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Ruukin kattomallistoon kuuluvat pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet. Voit siis valita katollesi joko tiilikattoa tai konesaumakattoa mukailevan profiilin tai aaltopeltisen vaihtoehdon.

Voit pyytää meiltä tarjouksen myös bitumikattoremontista, jossa käytämme omalla tehtaallamme Lohjalla valmistettuja laatutuotteita.

Kestävää kotimaista laatua

Onnistuneen kattoremontin edellytys on, että se on tehty tinkimättömällä ammattitaidolla ja että siihen on valittu parhaat mahdolliset tuotteet. Siksi käytämme kotimaisia Kerabitin ja Ruukin laatutuotteita.

01.

Kestävä ratkaisu

Käytämme kattoremontissa vain laatutuotteita, minkä ansiosta uusi katto kestää vuosikymmenet.

02.

Valinta kotimaisuuden puolesta

Sekä Ruukin kattotuotteilla että Kerabitin Lohjalla valmistetuilla bitumikermeillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

03.

Laadukas ja toimiva kokonaisuus

Käytämme kattoremonteissamme teräksisiä kattoturva- ja sadevesijärjestelmätuotteita, jotka kestävät Suomen vaativat sääolosuhteet.

Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet ovat olennainen osa kattoa

Kattoremontin yhteydessä on syytä uusia myös sadevesijärjestelmä, joka poistaa tehokkaasti vedet katolta ja ohjaa veden pois rakennuksen perustasta. Käytämme sadevesijärjestelmissä vain laadukkaita, teräksestä valmistettuja tuotteita, jotka kestävät hyvin Suomen sääolosuhteet.

Kattoturvatuotteet suojelevat rakennusta ja sen kattoa sekä ihmisiä. Turvallisessa toteutuksessa on seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin. Katon lumiesteet puolestaan estävät lumen putoamisen ihmisten päälle. Käytämme kotimaisia kattoturvatuotteita, jotka täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset.

Pyydä tarjous kattoremontista

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake tai soita meille, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Soita meille: 010 322 0240

Miksi Kerabit Kattoremontit?

01. Oma kattopäällikkö projektillesi
02. Kestävä lopputulos
03. Pitkä käyttöikä

Katso yhteystiedot
Omakotitalon kattoremontit

Kohteen tiedot

Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön