Palvelut
/
Katto
/
Peltikatot

Peltikattojen rakentaminen ja saneeraus

Toteutamme ja saneeraamme kaikki peltikatot, niin teräsprofiilikatot kuin konesaumatutkin.

Pyydä tarjous peltikattourakasta

Anna ammattilaisen toteuttaa peltikattosi

Kerabit toteuttaa peltikattosi luotettavasti ja vastuullisesti. Meiltä saat laadukkaat urakointipalvelut sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Toteutamme vaativatkin kattosaneeraukset vuosikymmenien kokemuksella laadukkaasti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

Toteutamme peltikatot kohteen mukaan joko konesaumattuna tai teräsprofiilikattona. Konesaumakatto on perinteinen ja pitkäikäinen valinta sekä monen arvorakennuksen ilmeeseen ainoa oikea vaihtoehto. Teräsprofiilikatot eli muotopeltikatot puolestaan on tehty yhtenäisistä yleensä tiilikuviointia jäljittelevistä peltilevyistä. Ne ovat suhteellisen nopeita asentaa ja siksi niitä on käytetty hyvin usein rivitalojen katemateriaalina. Teräsprofiilikatot vaativat aina erillisen aluskatteen.

Kattavat palvelut – myös vesikaton alapuolisiin rakenteisiin

Kattourakka alkaa perusteellisella lähtötilanteen selvityksellä, jossa arvioidaan alusrakenteiden sekä muiden yläpohjarakenteiden kunto ja korjaustarpeet. Samaten selvitetään, onko aluslaudoitus tai kate uusittava vai voidaanko se jättää uuden rakenteen alle sekä esiintyykö rakenteissa asbestia, jolloin tarvitaan asbestipurkutyö.

Kattosaneerauksen yhteydessä kannattaa uusia samalla sadevesijärjestelmä. Kun vesikourut ja syöksytorvet ovat ehjät ja asennettu oikein, sade- ja sulamisvedet valuvat tarpeeksi kauas talon rakenteista, mikä ehkäisee vesivahinkojen syntymistä.

Kattoa remontoitaessa on samaten syytä päivittää lumiesteet sekä huolto- ja korjaustöihin tarvittavat turvallisuusvarusteet nykypäivän vaatimusten mukaisiksi.

Saneeraamme vaativimmatkin katot – ja modernisoimme ne tarvittaessa

Monipuolista osaamista vaativissa kohteissa olemme parhaimmillamme. Lisäksi olemme aurinkosähkön asiantuntijoita ja osaamme toteuttaa kullekin kiinteistölle tarkoituksenmukaisen aurinkovoimalaratkaisun.

01.

Tinkimätöntä peltiseppäosaamista

Kymmenet peltiseppämme ympäri Suomen hallitsevat kädentaidot ja ovat valmiita luomaan uuden taidonnäytteen kiinteistösi suojaksi.

02.

Toteutamme arvokiinteistöjen konesaumakatot

Vanhempien arvorakennusten monimuotoisten kattojen asennus on ammattitaitoa ja tarkkuutta vaativaa työtä, jonka hallitsemme läpikotaisin.

03.

Saat myös aurinkosähköä

Voimme toteuttaa kattourakan yhteydessä myös kohteeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän, jonka kiinnittämiseen käytämme markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa.

Ylivertainen aluskate peltikattosi alle

Voimme tarjota peltikattourakkaan myös markkinoiden parhaan aluskermin Kerabit 2600 UB Fleecen, jonka valmistamme itse Lohjan tehtaallamme. Erittäin vahva aluskermi on kehitetty erityisesti teräksestä, kuparista tai alumiinista toteutettaville konesaumapeltikatteille. Suunnittelijoiden toivomuksesta tuotteessa on paksu bitumikerros, jonka ansiosta yksityiskohdista saadaan varmat ja tiiviit. Yläpinnan hiekattomuuden ansiosta peltikate säilyy naarmuuntumattomana ja peltiseppien työkalut vahingoittumattomina.

Katon huoltaminen on tärkeää

Katon tarkastaminen ja tiettyjen huoltotoimenpiteiden suorittaminen säännöllisin väliajoin ovat hyviä keinoja varmistaa katon toimivuus ja pidentää sen ikää.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous peltikattourakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000.

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön