Referenssit |
Katto

As Oy Myyrinjoki

Sijainti
Vantaa
Valmistumisvuosi
2019
Neliömäärä
1300

Vanha peltikate purettiin. Työ tehtiin kokonaisuudessaan sääsuojan alla, jonka ansiosta työ pääsi sujumaan hyvässä aikataulussa ilman turhia säävahinkoriskejä. Kattoa korotettiin 200 mm, jotta saatiin parannettua yläpohjan lämmöneristystä lisäämällä puhallusvillaa 200 mm. Katon korotuspalkkien 200 mm päälle tehtiin uusi harvalaudoitus, jonka päälle asennettiin Wisakate+ ja aluskermiksi Kerabit 2600 UB Fleece sekä vesikatteeksi konesaumapelti.  Katon räystäsrakenne uudistettiin, ja sivuräystäille asennettiin uudet räystäslistat. Katto sai uudet tyvikartiot, piipun juuri- ja kylkipellitykset sekä hatut, kattoluukkujen kansi- ja juuripellitykset, kattosillat vaakakiskoineen koko harjan matkalle, uudet lapetikkaat ja lumiesteet alaräystään koko matkalle, rosteriset räystäsverkot,  tuulenohjaimet tukilautoineen, otsalaudat sekä kaksinkertaisen sadevesikourun liitettynä syöksytorviin.

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Peltikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös konesaumapeltikatot ja teräsprofiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta.

Tutustu palveluun