Kokonaisratkaisut
/
Toteuta bitumikatto ekologisesti

Toteuta bitumikatto ekologisesti

Voit pienentää rakennuksen hiilijalanjälkeä fiksulla katemateriaalin valinnalla ja aurinkosähköratkaisuilla.

Tutustu ekologisiin ratkaisuihimme

Valitse vähähiilinen vesikate

Vesikatteen valmistuksen hiilipäästöt voivat muodostaa jopa neljänneksen rakennuksessa käytettyjen materiaalien päästöistä. Päästöarvoltaan matalan vesikatteen käyttäminen vaikuttaa siis merkittävästi rakennuksen vähähiilisyyteen.

Kerabit Nature® -tuotteiden valmistuksen aikaiset hiilipäästöt (GWPtotal) ovat noin 59 % pienemmät kuin vastaavien perustuotteiden. Vähähiilisyys saavutetaan muun muassa korvaamalla osa perinteisistä raaka-aineista biopohjaisilla raaka-aineilla sekä kierrätysmateriaaleilla. Tästä huolimatta tuotteiden tekniset ominaisuudet – myös vedeneristävyys – ovat yhtä hyviä kuin vastaavilla perustuotteilla.

Voit myös valita Kerabit Nature® -bitumikatteen LESSNOX-sirotteella, joka puhdistaa ilmaa hajottamalla luonnolle haitallisia typen oksideja.

Viimeistele katto omalla aurinkovoimalalla

Bitumikattoremontin yhteydessä kannattaa harkita myös omaa aurinkovoimalaa, joka parantaa energiatehokkuutta, nostaa kiinteistön arvoa ja lisää sen vetovoimaa.

Voimme tarjota kattoremontin yhteydessä myös kohteeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Asennuksissa käytämme markkinoiden kehittyneintä kiinnitystekniikkaa

Bitumikatolla aurinkosähköjärjestelmä voidaan toteuttaa myös Kerabit Aurinkokattona®, joka on ainutlaatuinen bitumikattoon integroitava CIGS-ohutkalvopaneelijärjestelmä. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen Kerabit Aurinkokatto ei tarvitse erillisiä kannatinrakenteita. Perinteisille paneeleille olemme kehittäneet painokivettömän kiinnitysjärjestelmän ilman läpivientejä.

Osaavaa saneerausta, ympäristöä ajatellen

Tuotteidemme ja palveluidemme avulla saat kiinteistöösi ympäristön kannalta suotuisat ratkaisut, jotka pienentävät sen elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä ja parantavat energiatehokkuutta.

1.

Vähähiiliset vaihtoehdot

Kerabit Nature -bitumikatteiden valmistuksen aikaiset hiilipäästöt (GWPtotal) ovat noin 59 % pienemmät kuin vastaavien tavanomaisten bitumikatteiden.

2.

Energiaa auringosta

Meiltä saat myös aurinkovoimalat: voimme tarjota kattoremontin yhteydessä myös kohteeseen sopivan aurinkosähköjärjestelmän.

3.

Kestävät ratkaisut

Osaavien ammattilaisten tekemä laatutyö takaa pitkän käyttöiän, joka on osa rakentamisen ekologisuutta.

Kierrätettävyys kunniaan!

Kun bitumikermit tulevat käyttöikänsä päähän, ne kierrätetään ja hyödynnetään esimerkiksi asfaltin raaka-aineena. Samoin kuin tehtaallamme tuotevaihtojen yhteydessä syntyvä sekundakermi.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön