Palvelut
/
Kattohuolto
/
Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Oikein mitoitetut ja kestävät sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet kuuluvat kaikille katoille. Toteutamme katollesi sopivan kokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous

Sadevesijärjestelmä suojaa rakennusta

Sadevesijärjestelmä varmistaa, että katolle satanut tai sulanut vesi poistuu hallitusti eikä aiheuta kiinteistölle vahinkoja. Oikein mitoitetusta sadevesijärjestelmästä vesi ei pääse rakenteisiin, vaan se johdetaan pois rakennuksen vierustalta, perustuksista ja kulkuväyliltä.

01.

Palvelemme sinua nopeasti

Saat meiltä nopeasti kirjallisen tarjouksen sadevesijärjestelmän uusimisesta. Samalla saat tietoa kattosi kunnosta.

02.

Saat katollesi laadukkaan sadevesijärjestelmän

Pitkä kokemuksemme sadevesijärjestelmien suunnittelusta ja asentamisesta tarkoittaa, että voit luottaa työmme laatuun.

03.

Kiinteistösi arvo säilyy

Pidennät katon käyttöikää ja lisäät kiinteistösi arvoa, kun sadevesijärjestelmä estää veden pääsyn talosi rakenteisiin.

Markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima

Tarjoamme markkinoiden laajimman sadevesikouruvalikoiman. Mitoitamme sadevesikourut aina paikan päällä määrämittaan talosi räystäiden mukaisesti. Yksimittaisesti asennetut kourut tarkoittavat, että ylimääräisiä vuotavia liitoksia ei ole – ja saumaton kouru ei voi vuotaa. Tämä estää osaltaan veden pääsemisen rakenteisiin, mistä voisi seurata ikäviä kosteusvaurioita ja -haittoja.

Tarkasta sadevesijärjestelmän kunto

Uusi ja luotettava sadevesijärjestelmä voidaan asentaa kätevästi esimerkiksi kattohuollon yhteydessä. Jos et ole varma kattosi ja sadevesijärjestelmäsi kunnosta, tilaa omakotitalolle maksuton kuntotarkastus tai taloyhtiölle maksuton konsultaatio. Saat asiantuntijan arvion sinun ja kattosi kannalta järkevistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Tilaa omakotitalon katon kuntotarkastus

Tilaa taloyhtiön vesikaton PTS tai kevyt konsultaatio

Kunnolliset kattoturvatuotteet

Kestävät ja laadukkaat kattoturvatuotteet kuuluvat kaikille katoille. Ne varmistavat, että tarvittavien tarkastusten ja huoltojen tekeminen katolla on turvallista. Lumiesteet ehkäisevät puolestaan katolta putoavan lumen aiheuttamat vaaratilanteet ja pudonneen lumen kasautumisen vääriin paikkoihin.

Autamme valitsemaan sekä omakotitaloon että taloyhtiön katoille sopivat tuotteet tarpeen ja kiinteistön teknisten vaatimusten mukaisesti.

Kaikki tarvittava katon turvallisuuteen

Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset: kattosillat, lumiesteet, lumikoukut, seinätikkaat ja lapetikkaat katoille asennettuina. Tuotteet täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset. Kattoturvatuotteet voidaan asentaa kätevästi vaikka katon huollon yhteydessä!

Kattoturvatuotteiden valikoima

Kattosillat turvalliseen katolla liikkumiseen

Kattosillat helpottavat katolla kulkemista huomattavasti. Tämä on tärkeää esimerkiksi kevät- ja syyshuoltojen sekä nuohouksen yhteydessä. Kattosillat sopivat kaikille katoille kattotyypistä ja katon kaltevuudesta riippumatta. Kattosiltojen lumenläpäisevyys on erittäin hyvä, yli 50 %, joten silta on turvallinen liukkaallakin kelillä.

Lumiesteet varmistavat turvallisen pihapiirin

Lumiesteet ovat tarpeen kaikilla tiili- ja peltikatoilla. Paras ratkaisu on asentaa lumiesteet koko katon mitalle, jotta katon vierellä on turvallista kulkea. Kaikille katemateriaaleille on olemassa omat lumiesteiden kiinnikkeet. 

Seinätikkaat turvalliseen katolle nousuun

Seinätikkaat ovat tärkeä osa kattoturvallisuutta. Paras paikka seinätikkaille on talon pääty, missä lumimassat eivät pääse tikkaita vahingoittamaan. Saat meiltä kaiken turvalliseen katolle kiipeämiseen ja alastuloon: Seinätikkaat, lapetikkaat ja palotikkaat. 

Tarkasta kattoturvatuotteiden kunto

Kattoturvatuotteet voidaan asentaa kätevästi esimerkiksi kattohuollon yhteydessä. Jos et ole varma kattosi ja kattoturvatuotteiden kunnosta, tilaa omakotitalolle maksuton kuntotarkastus tai taloyhtiölle maksuton konsultaatio. Saat asiantuntijan arvion sinun ja kattosi kannalta järkevistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Tarkasta kattoturvatuotteiden kunto

Kattoturvatuotteet voidaan asentaa kätevästi esimerkiksi kattohuollon yhteydessä. Jos et ole varma kattosi ja kattoturvatuotteiden kunnosta, tilaa omakotitalolle maksuton kuntotarkastus tai taloyhtiölle maksuton konsultaatio. Saat asiantuntijan arvion sinun ja kattosi kannalta järkevistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.

Tilaa omakotitalon katon kuntotarkastus

Tilaa taloyhtiön vesikaton PTS tai kevyt konsultaatio

Artikkelit ja oppaat

Pyydä nyt tarjous sadevesijärjestelmästä ja kattoturvatuotteista!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake tai soita meille, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Soita meille: 010 322 0240

Miksi valita Kerabit Kattohuolto?

01. Palvelemme sinua nopeasti
02. Saat katollesi markkinoiden parhaat tuotteet
03. Kiinteistösi arvo säilyy

Katso Kattohuollon yhteystiedot
Yleinen huollon lomake
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön