Referenssit |
Katto

VTS Kalkunvuorenkatu 2-4

Sijainti
Tampere
Rakennuttaja/tilaaja
VTS-kodit / Jatke Oy
Valmistumisvuosi
2018
Neliömäärä
4800

Kerrostalojen konesaumapeltikatot remontoitiin bitumikatoiksi asentamalla laakerivilla ja vedeneristys (Kerabit 3300 UTL + Kerabit 5100 T) vanhan peltikatteen päälle.

Työ aloitettiin purkamalla vanhat räystäslaudoitukset ja sadevesijärjestelmä pois. Uudet räystäät rakennettiin: hyönteisverkot, alapuoliset räystäslaudat, otsalaudat, tippapellin tukipuut asennettiin. Urakka sisälsi myös lumiesteiden ja kattosiltojen tukipuiden asennuksen. Vanhan konesaumapeltikaton päälle asennettiin 30 mm uravilla, jonka päälle asennettiin Kerabit-bitumikermikate. Lopuksi työ viimeisteltiin uusilla sadevesikouruilla, syöksytorvilla ja vesikaton pellityksillä.

Kattoremonttien lisäksi kohteeseen tehtiin vesikattojen vedeneristystyöt (Kerabit 3300 UTL + Kerabit 5100 T) kahteen uudisrakennukseen, korttelitaloon ja autokatokseen.

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Bitumikatot

Bitumikermikatot kuuluvat erityisosaamisalueeseemme, ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennetyypit ja kattokaltevuudet.

Tutustu palveluun

Peltikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös konesaumapeltikatot ja teräsprofiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta.

Tutustu palveluun