Referenssit |
Katto

As Oy Iso-kaari 3-7

Sijainti
Helsinki
Rakennuttaja/tilaaja
As Oy Iso-kaari 3 ja 7
Valmistumisvuosi
2017
Neliömäärä
1200

Kerrostalon aumakattoisen betonitiilikaton peruskorjaus n. 600 m2/talo.

Ennen vanhojen rakenteiden purkua katon reunoille asennettiin verkotetut räystäskaiteet. Katto purettiin vanhaan aluslaudoitukseen asti; tiilet, rimat, ruoteet ja vanhat aluskermit sekä kaikki pellitykset mukaan lukien jalkarännit ja syöksytorvet. Vanhat kattopollarit purettiin. Katolle asennettiin uusi aluskermi (Kerabit 3000 U). Reuna-alueelle asennettiin Kerabit 3000 UB, joka liimattiin uuteen jalkaränniin. Asennettiin uudet tuuletusrimat 22×50 ja ruoteet 50×50, uudet betonikattotiilet (Protector+), uudet turvakiskolliset kattosillat ja uudet verkkolumiesteet kaikille sivuille. Ullakon tuuletusta parannettiin lisäämällä alipaineventtiilejä. Vanhoja valurautaviemäreiden tuuletusputkia jatkettiin, ne lämpöeristettiin ullakolla ja katon puolella asennettiin pakkasmanttelit putken päihin. Kaikki pellitykset uusittiin, kuten myös syöksytorvet ja jalkarännit.

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Tiilikatot

Palvelutarjontaamme sisältyvät myös tiilikatot – oli sitten kyse uudisrakentamisesta tai saneeraamisesta. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt.

Tutustu palveluun