Referenssit |
Katto

As Oy Tunturi­laaksonkatu 15

Sijainti
Helsinki
Rakennuttaja/tilaaja
As Oy Tunturilaaksonkatu 15
Valmistumisvuosi
2021
Neliömäärä
450

Koko pihakansi n 450 m2 peruskorjattiin. Työhön kuului vanhojen rakennekerrosten purku kantavaan betonilaattaan asti, uusien kallistusten valu ja betonipinnan sinkopuhallus vedeneristyksen alustaksi. Puhdistettu alusta kumibitumiliuostettiin (Kerabit K-BL 20/100) sekä vedeneristettiin (VE 80R, Kerabit 3000 U + Kerabit 4100 UT + Kerabit 4100 UT). Vedeneristyksen päälle asennettiin salaojamatto (Kerabit QDrain) sekä XPS-lämmöneristeet ja suodatinkangas. Päälle valettiin teräsbetonilaatta, jonka päälle asennettiin pihasuunnitelman mukaisesti asfalttia, roomalaista graniittikiveystä sekä noppakiveystä. Työhön kuuluivat myös liittyvät sähkö- ja LVI-työt sekä kattavan pihasuunnitelman toteutus istutuslaatikoineen ja pihavarusteineen. Rakensimme myös metallirunkoisen pyörä- ja jätekatoksen, jonka päällä on viherkatto.

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Pihakannet

Pihakansien lisäksi vaativia vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Tutustu palveluun

Rakennuspalvelut

Tilaa luotettavat rakennuspalvelut Etelä-Suomessa: kiinteistöjen muutos- ja kunnostustyöt, remontit, vahinkosaneeraukset sekä pienet lisärakennukset.

Tutustu palveluun