Referenssit |
Katto

As Oy Klio

Sijainti
Helsinki
Valmistumisvuosi
2020
Neliömäärä
300

Vanha kansirakenne purettiin sekä kaksi kanteen liittyvää terassia. Alusta jyrsittiin ja hiottiin sekä valettiin uudet kallistukset. Alusta sinkopuhallettiin ja esikäsiteltiin vedeneristyksen alustaksi. Rakenteeseen asennettiin uudet vedeneristeet (Kerabit 3000 U + Kerabit 4100 UT + Kerabit 4100 UT). Vedeneristyksen päälle asennettiin salaojamatto ja uudet lämmöneristeet. Päälle valettiin teräsbetonilaatta ja pinta viimeisteltiin väriasfaltilla ja koko pihaa kiertävällä noppakivilaatoituksella. Pihalle asennettiin portaat ja kaidekiveykset sekä uusi kaide valaistulla käsijohteella. Sokkeleita reunustavat alkuperäiset graniittikivet. Kansiremontissa varmistettiin sisäänkäyntien ja ovien esteettömyys.

Tilaaja asennutti saman remontin yhteydessä myös latauspisteen sähköautolle. Jatkossa latauspisteet voi sisällyttää KerabitPron urakoihin!

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Pihakannet

Pihakansien lisäksi vaativia vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Tutustu palveluun