Tietopankki
/
Artikkelit ja oppaat
/
Artikkelit

Teräsprofiilit alihankintana – luotettavasti mittojen mukaan

Artikkelit · Julkisivut · Tuotteet

Rakennusliikkeelle varmin ja helpoin tapa hankkia projektissa tarvittavat teräs- ja peltiprofiilit on tilata ne Kerabit Julkisivuilta. Kokeneena teräsprofiilivalmistajana pidämme huolen sovitusta toimitussisällöstä ja -aikataulusta.

Mittatarkat teräsprofiilit ammattilaisilta ammattilaisille

Profiloitu teräs sopii mainiosti erilaisiin rakenteisiin: peltirankoja ja -profiileja voidaan käyttää mm. ulkoseinissä, väliseinien koolauksissa sekä alaslaskettujen kattorakenteiden toteuttamisessa. Teräsprofiilit ja peltirangat nopeuttavat rakentamista ja kestävät erinomaisesti Suomen sääolosuhteet.

Valmistamme teräsprofiilit aina alihankintasopimuksen ja rakennepiirustusten mukaisesti.

  • Materiaalina ruostumaton teräs, kuumasinkitty teräs tai alumiini
  • Profiilikohtaisesti vaaditut ja tarkoitukseen sopivat ainevahvuudet
  • Profiilit ja mitat millintarkasti viimeisteltynä
  • Tarvittaessa teräsprofiilit saa myös pintakäsiteltynä

Peltiprofiilien alihankinnassa kumppanilla on väliä. Oikein ja mittatarkasti valmistettujen teräsrankojen ja -profiilien lisäksi ne on saatava rakennustyömaalle nopeasti ja asennustyön kannalta oikeaan aikaan. Työstämme peltiprofiilit omassa tuotantolaitoksessamme Klaukkalassa. Siksi uskallamme luvata, että tuotteemme, toimitusaikamme ja -tarkkuutemme ovat kilpailukykyiset.

Teräsprofiilit ovat monipuolisia ja ympäristöystävällisiä

Tasalaatuiset teräsprofiilit ovat kestäviä, lujia ja monikäyttöisiä rakennustuotteita. Lujuuteensa nähden teräs on kevyttä ja teräsprofiileja voidaan usein pakata sisäkkäin, minkä vuoksi tuotteiden varastointi ja kuljettaminen on helppoa. Ei siis ole ihme, että teräs- ja peltiprofiileja käytetään monipuolisesti rakennusten runkorakenteissa: sekä kantavina rakenteina että kiinnitys- ja liitosrakenteina.

Ympäristönäkökulmasta teräksen tärkeimpiä etuja ovat kestävyys, keveys ja kierrätyksen helppous. Pitkän käyttöikänsä lopussa teräsprofiilit ovat lähes täysin kierrätettäviä. Siksi teräksen valmistuksessa käytetäänkin pitkälti kierrätettyä terästä. Lisäksi kevyiden, asennusvalmiiden teräsprofiilien kuljettaminen on kustannustehokasta.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Kun tarvitset pelti- tai teräsprofiileja, työstämme ja toimitamme ne nopeasti ja luotettavasti. Kerro tarpeesi, niin saat meiltä räätälöidyn ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Kerabit Julkisivut yhteystietoihin >>

Tutustu myös peltirankatuotteisiimme >>

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön