Palvelut
/
Katto
/
Sillat

Siltojen vedeneristys vaatii erityisosaamista

Tarjoamme kattavat palvelut siltojen vedeneristykseen: kermieristykset, epoksitiivistykset, sinko- ja hiekkapuhallukset sekä töhrysuojaukset.

Pyydä tarjous

Vankkaa osaamista siltojen vedeneristyksestä

Siltojen vedeneristys on infrarakentamisen yksikkömme erityisosaamisalue. Eristämme siltoja koko Suomen alueella sekä uudis- että korjauskohteissa.

Siltojen vedeneristyksen tekeminen vaatii vankkaa osaamista ja korkealaatuisten tuotteiden käyttöä. Varsinaisen kermieristystyön lisäksi onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat monet muutkin työvaiheet, kuten sinkopuhdistus ja hiekkapuhallukset.

Monipuolinen palvelukokonaisuus siltaurakoihin

Urakoimme siltakohteita entistä laajemmalla palvelukokonaisuudella. Tarjoamaamme kuuluvat kermieristysten lisäksi muun muassa sinkopuhdistukset, hiekkapuhallukset ja epoksitiivistykset.

Saat meiltä myös näkyviin pintoihin tehtävän töhrysuojauksen, joka helpottaa huolto- ja puhdistustöitä huomattavasti. Suojauksen teemme tilanteen mukaan uhrautuvana tai ei-uhrautuvana.

Erityisosaaminen hyödyttää tilaajaa tai pääurakoitsijaa

Pitkästä kokemuksestamme ja erityisosaamisestamme koituu monta hyötyä siltatyömailla – oli sitte kyse uudis- tai korjauskohteesta.

01.

Osaamista vaativaan vedeneristykseen

Siltojen vedeneristys on infrarakentamisen yksikkömme erikoisosaamista, ja sitä tekevät kokeneet ja sertifioidut ammattilaiset.

02.

Kattava palvelukokonaisuus

Tilaajan tai pääurakoitsijan elämä helpottuu, kun yhdeltä ja samalta urakoitsijalta saa monipuoliset siltaeristykset ja niihin liittyvät työt.

03.

Laatutuotteet omalta tehtaaltamme

Tunnemme käyttämämme siltojen vedeneristystuotteet, sillä ne valmistetaan omalla tehtaallamme SILKO-tuotevaatimusten mukaisesti.

Sertifioidut tekijät, vaatimusten mukaiset tuotteet

Siltojen vedeneristykselle asetettavat vaatimukset ovat varsin kovat, joten sitä saavat tehdä vain sertifioidut ammattilaiset. Siltoihin erikoistuneilla vedeneristäjillämme on tehtävän edellyttämä sertifikaatti kohteessa käytettäville vedeneristystyypeille sekä SILKO-laatuvaatimuksiin liittyvä tietämys ja ammattitaito.

Vedeneristeinä käytämme kotimaisia oman tehtaamme Keradeck-tuotteita , jotka on testattu Liikenneviraston SILKO-tuotevaatimusten mukaisesti.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous sillan vedeneristyksestä!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000.

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön