Palvelut
/
Aurinkosähkö
/
Energian hallinta ja -varastointi

Energian hallinta ja -varastointi

Toimitamme yrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja kuluttajille energian varastointiin, kysyntäjoustoon ja varavoiman lähteeksi sopivia akkuratkaisuja.

Ota yhteyttä!

Lisää energiaomavaraisuutta ja paranna aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta

Energiavaraston avulla voit varastoida ylimääräistä aurinkosähköä tai edullista pörssisähköä ja käyttää varastoidun energian kalliin sähkön tai kulutuspiikin aikana. Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät energiavarastot lisäävät kiinteistösi energiaomavaraisuutta ja parantavat aurinkosähköjärjestelmän kannattavuutta. Lisäksi voimme energiavaraston avulla rakentaa varavoimaa, jolla kriittisten sähkölaitteiden tai prosessien toiminta saadaan turvattua sähkökatkojen aikana.

01.

Optimoi, tasaa, kierrätä

Akkuratkaisuilla maksimoit tuotetun sähkön hyödyntämisen, tasaat kulutuspiikkejä, kierrätät edullista energiaa ja turvaat halutessasi energian saatavuuden myös sähkökatkojen aikana.

02.

Osallistu kysyntäjoustomarkkinaan

Energiavaraston avulla pääset osaksi kysyntäjoustomarkkinaa, jolla varmistamme Suomen sähköverkon toimintakyvyn sääriippuvaisen energiatuotannon yleistyessä.

03.

Varastoi ja varaudu

Saat meiltä ratkaisut, joissa aurinkosähköä voidaan varastoida esimerkiksi taloyhtiöiden maalämpöjärjestelmän energiavaraajiin sekä maatilojen ja omakotitalojen lämminvesivaraajiin.

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous energiavarastosta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1700.

 

Katso Aurinkosähkön yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön