Palvelut
/
Pinta
/
Lattiapinnoitukset

Lattiapinnoitukset

Urakoimme vahvalla ammattitaidolla laadukkaat lattiapinnoitteet toimistoihin, julkisiin tiloihin, elintarviketeollisuuteen ja muihin teollisuuden kohteisiin sekä sisäurheilutiloihin.

Pyydä tarjous lattiapinnoitusurakasta

Lattiapinnoitteet toimistoihin ja julkisiin tiloihin

Julkisten tilojen lattioilta vaaditaan erinomaista kulutuskestävyyttä, sillä jatkuvat ihmisvirrat sekä eri kenkien ja sääolosuhteiden tuomat rasitukset kohdistuvat pintoihin. Toimitamme lattiapinnoitteet eri kokoisiin toimistoihin ja julkisiin tiloihin, kuten myymälöihin, kauppakeskuksiin, kouluihin, päiväkoteihin ja sairaaloihin.

Monipuoliset pinnoitteet sopivat erinomaisesti kohteisiin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä lattiapinnoitteita. Lattiapinnoitteilla voidaan myös luoda ulkonäöltään näyttäviä design-pintoja ja persoonallisia ratkaisuja. Toimitamme joustavasti – nopeallakin aikataululla –kustannustehokkaan kokonaisuuden alkaen lattian alusrakenteesta aina valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Laadukkaat raaka-aineet ja alan taitavimmat asiantuntijamme varmistavat pitkäikäisen, turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen. Toteutamme tarvittaessa täysin yksilöllisen design-ratkaisun.

01.

Erinomainen kulutuskestävyys

Käytämme vain testattuja tehdasvalmisteisia sideaineita.

02.

Upeat design-pinnat

Lattiapinnoitteiden ulkoasussa vain mielikuvitus on rajana.

03.

Laadukkaat materiaalit

Osaamme sekä akryyli-, epoksi- että polyuretaanimassalattiat!

Kestävät ja turvalliset sisäurheilulattiat

Urheilulattialta edellytetään erinomaista kulutuskestävyyttä, pinnan joustavuutta, helppoa puhtaanapitoa ja materiaalin turvallisuutta. Kerabit Pinta toimittaa joustavasti nopeallakin aikataululla kustannustehokkaan ratkaisun aina alkaen lattian alusrakenteesta valmiiksi avaimet käteen -lattiakokonaisuudeksi asti.

Sisäliikuntatilojen lattiapinnoitteet on kehitetty yhteistyössä urheilijoiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Kehitystyön tuloksena Kerabit Pinta on kasvanut johtavaksi monipuolisten sisäurheilulattioiden asiantuntijaksi. Lattiat sopivat kaikkeen sisäkäyttöön esimerkiksi liikuntasaleissa ja -halleissa, salibandykentillä ja -keskuksissa, sisätenniskentillä, kuntosaleilla ja kuntokeskuksissa.

Urakoimme sisäliikuntatilojen urheilukäyttöön tarkoitetun saumattoman polyuretaanilattian. Päällyste rakentuu useammasta kerroksesta, jolloin saadaan joustava, kestävä ja peliominaisuuksiltaan miellyttävä urheilupinnoite. Laadukkaat raaka-aineet ja osaavat asiantuntijamme varmistavat turvallisen ja helposti puhtaana pidettävän pinnoitteen.

Valikoimastamme löytyy sopiva materiaali jokaiseen sisäurheilutilaan, myös tiloihin joiden lattialta edellytetään piikkarinkestävyyttä. Päällysteen kitkaominaisuudet voidaan valita hallissa pelattavien lajien mukaan.

Teollisuuden lattiapinnoitukset

Toteutamme kustannustehokkaat lattiapinnoitusratkaisut teollisuuteen – parhaiten soveltuvat ratkaisut tarpeesi mukaan.

Pinnoitamme teollisuuden lattioita epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteilla. Käyttämämme pinnoitteet ovat liuotinvapaita, niukkaliuotteisia tai vesiohenteisia, joiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) määrä on alhainen.

Pinnoitteen valinnassa on otettava huomioon muun muassa:

  • mekaaninen rasitus (trukit, autot, iskut)
  • kemikaalirasitus (öljyt, hapot, emäkset, pesuaineet)
  • erityisvaatimukset (tasaisuus, elintarvikehyväksyntä)
  • kuumat vedet, kuuma-kylmävaihtelut
  • halkeamien sillotuskyky/vesieriste
  • johtavuus/eristävyys
  • turvallisuus (liukkaus/karheus, huomiovärit)
  • ulkonäkövaatimukset (UV-säteilyn kestävyys, kiiltoaste, tehosteet esim. hiutaleet)
  • puhdistettavuus

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous lattiapinnoitusurakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1900.

Katso Pinnan yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön