Palvelut
/
Katto
/
Elementtikatot

Kattoelementit nopeuttavat rakentamista

Kattoelementeillä saadaan rakennus säältä suojaan nopeasti. Toteutamme kattoja sekä kylmistä että lämpimistä kattoelementeistä.

Pyydä tarjous elementtikattourakasta

Kylmät kattoelementit kerrostaloihin ja julkisiin hankkeisiin

Perinteisen ristikkokaton korvaavat kylmät kattoelementit ovat kevytrakenteisia puurunkoisia elementtejä, jotka valmistetaan mittojen mukaan asennusvalmiiksi tehtaalla. Elementit valmistetaan LVL-kertopuusta, mikä mahdollistaa jopa 3–5 metrin jännevälin tukiseinäelementtien välillä.

Elementtejä hyödyntämällä saadaan päivässä tehtyä 100 m2 valmista kattoa eli työmaalla saavutetaan ajallista hyötyä, nosturitunteja säästyy ja kohde saadaan suojattua säältä erittäin ripeästi.

Lämpimät kattoelementit ovat kustannustehokas ratkaisu hallirakennuksiin

Kerabitin lämpimät kattoelementit ovat ihanteellinen ratkaisu teollisuus- ja muiden hallien katon toteuttamiseen. Tehdasolosuhteissa valmistetuilla kattoelementeillä rakennus saadaan lämpimäksi ja säältä suojaan nopeasti ja kustannustehokkaasti, sillä yhden työpäivän aikana voidaan asentaa jopa 1 000 neliötä kattoelementtejä.

Kattoelementtien hyödyt ovat monet

Kylmillä kattoelementeillä saavutetaan lukuisia hyötyjä, niin taloudellisia kuin laadullisia. Kannattaa myös muistaa, että kattoelementtejä hyödynnettäessä ei myöskään tarvita erillistä sääsuojausta, minkä ansiosta urakka sujuvoituu ja saadaan kustannussäästöä.

01.

Verrattoman nopea asennus

Kylmistä kattoelementeistä syntyy kerrostalon kattoa 100 m2 päivässä. Lämpimiä kattoelementtejä halleihin voi asentaa jopa 1 000 m2 päivässä.

02.

Mittatarkkaa laatua

Puuelementtirakentaminen on nykyaikainen ja toimiva rakennustapa, jolla saadaan tehtyä laadukkaita, mittatarkkoja, keveitä ja lujia kattoja.

03.

Parempaa työturvallisuutta

Työmaalla tehtävän työn määrä pystytään minimoimaan ja vaarallinen kattotyö jää lyhytaikaiseksi.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme

Kerabitin lämpimät ja kylmät kattoelementit tehdään asennusta vaille valmiiksi hallituissa oloissa omalla tehtaallamme. Kattoelementeissä on valmiina bituminen aluskermi, ja elementit voi tilata myös vähähiilisillä Kerabit Nature -kermeillä.

Toimitukseemme sisältyy aina myös elementtien suunnittelu kohteen ehdoilla ja detaljitasolla, mikä takaa onnistuneen lopputuloksen, helpottaa suunnittelijan työtä sekä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Toimitamme kattoelementtejä kaikkialle Suomeen ja asennamme ne sujuvasti ja nopeasti.

Referenssit – Elementtikatot

Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Ruskeasuon raitiovaunu- ja bussivarikko

Kerabit Julkisivut asensi Skanskan pääurakoimaan Ruskeasuon raitiovaunuvarikon julkisivuihin 1 700 neliötä puuverhoilua ja 3 000 neliötä metalliverhoilua.

Tutustu referenssiin
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Sorrilan koulu

Sorrilan uusi koulu sai suojakseen elementtikaton. Ratkaisua puolsivat muun muassa asennusnopeus, yläpohjaan jäävä tila sekä ympäristövastuullisuus.

Tutustu referenssiin
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto

Kilon koulu

Kilon koulun katto toteutettiin kylmillä kattoelementeillä, joiden ansiosta vältyttiin sääsuojan käytöltä – ja saavutettiin monta muutakin hyötyä.

Tutustu referenssiin
Kattoelementit

Sirkkalan liikuntakeskus

Sirkkalan liikuntakeskuksen saneeraushankkeessa nopeus oli valttia, joten sen katto toteutettiin lämpimistä kattoelementeistä.

Tutustu referenssiin
Uudisrakentaminen · Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto · Kattoelementit

As Oy Joensuun Kuriiri

YIT päätyi toteuttamaan Joensuun Kuriirin katon kylmistä kattoelementeistä, sillä ne ratkaisivat merkittävän resurssiongelman. Myös tontin ahtaus ja asennuksen nopeus puolsivat elementtien käyttöä.

Tutustu referenssiin
Kylmät kattoelementit säästävät aikaa · Katto · Kattoelementit

As Oy Kirkkonummen Nalle

Tutustu referenssiin
Katto · Kattoelementit

Liperin uusi yläkoulu

Tutustu referenssiin
Katto · Kattoelementit

KOy Kahden Kuninkaan Kulma

Tutustu referenssiin

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous elementtikattourakasta!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1000.

Katso Katon kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön