Palvelut
/
Aurinkosähkö

Aurinkosähkö

Suunnittelemme ja asennamme laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät, sähköautojen latauspisteet sekä akkuratkaisut energian varastointiin yrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja omakotitaloihin.

Ota yhteyttä!

Aurinkosähkö on vähäpäästöistä

Aurinkosähköteknologian kehittyminen on nostanut aurinkovoimalat varteenotettavaksi vaihtoehdoksi niin yrityksille kuin yksityisille. Aurinkosähkö on vakaata ja vastuullista energiaa, joka pienentää sähkölaskuasi tuntuvasti ja maksaa itsensä takaisin nopeasti. Laadukkaiden Kerabit-aurinkosähkövoimaloiden ja latauspisteratkaisujen avulla sähköistät yrityksesi liiketoimintaa.

Ratkaisumme on suomalaisille katoille ja sääolosuhteisiin suunniteltu, jotta elinkaari olisi pitkä ja tuotto hyvä – ilman korkeita ylläpitokuluja! Kerabit-aurinkosähkövoimala on avain vähäpäästöisen ja edullisen energian tuotantoon.

Miksi Kerabit Aurinkosähkö?

01.

Tinkimätön osaaminen

Meillä on vankka kokemus ja osaaminen aurinkosähköjärjestelmien, latauspisteiden ja energiavarastojen hankintaan.

02.

Omat asentajat

Vahvuutemme on koko toimitusketjun hallinta – varmistamme korkean laadun suunnittelusta asennukseen.

03.

Komponenttien laatu

Käytämme ainoastaan korkealaatuisia, pitkäikäisiä tuotteita ja komponentteja.

Aurinkosähkö on turvallinen ja kannattava investointi

Yrityksille voimalan takuunaikainen omakustannushinta sähkölle voi olla jopa vain 2,8 senttiä kWh, taloyhtiöillekin 4 senttiä kWh ja maatiloille 3,2 senttiä kWh. Verkosta ostettaessa mukaan tulee sähkön hinnan lisäksi myös siirtomaksu ja sähkövero joita ei omasta tuotannosta tarvitse maksaa.

Yritysten aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa TEM-energiatukea. Tuki on vuonna 2022 15% hankkeen kokonaisarvosta. Taloyhtiöiden aurinkosähköhankkeisiin on haettavissa ARA-energiatukea ja maatilat voivat hakea ELY-investointitukea. Omakotitalojen omistajat saavat kotitalousvähennystä aurinkosähköhankinnan asennusosuudesta.

Meiltä saat sekä katolle että maahan asennettavat voimalat. Lisäksi olemme tehneet paljon seinäasennuksia, jotka tuottavat erittäin hyvin myös talvella.

Suunnittelemme järjestelmät huolellisesti ja markkinoiden parhailla tuotteilla – siksi pystymme takaamaan turvallisen ja kannattavan investoinnin vuosikymmeniksi!

Artikkelit ja oppaat

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site
Maximum upload size: 20MB
Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön