Tietopankki
/
Artikkelit ja oppaat
/
Artikkelit

Aurinkosähkö on yrityksille edelleen kannattavaa

Artikkelit · Aurinkosähkö · Aurinkovoimalat

Viime aikoina on keskusteltu aurinkosähkön kannattavuudesta erityisesti varttihinnoittelun tiimoilta. Muutos vaikuttaa kotitalouksien aurinkovoimaloiden kannattavuuteen silloin, kun kaikkea sähköä ei voi käyttää itse. Sen sijaan paljon ostosähköä käyttävän yrityksen aurinkovoimalan hyötyyn se ei vaikuta.

Miksi?

  1. Koska katolta tai maavoimalasta tuleva aurinkosähkö on erittäin edullista, etenkin jos sen käyttää etupäässä omassa tuotannossa tai toiminnassa. Ja jos toiminta painottuu päiväsaikaan ja erityisesti kesään, saa yritys maksimaalisen hyödyn irti investoinnistaan.
  2. Koska uusiutuvan aurinkoenergian käyttö vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä. Useimmilla yrityksillä on vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä ohjelmia, joihin aurinkosähkön käyttö sopii erinomaisesti. Oma aurinkovoimala vähentää Scope 2 -kasvihuonepäästöjä, joita ovat omaan käyttöön ostettu sähkö, höyry, lämmitys ja jäähdytys. Suomalaisten yritysten on oltava vihreän siirtymän etujoukoissa.
  3. Koska aurinkoenergia vaikuttaa myönteisesti yrityskuvaan ja lisää yrityksen houkuttelevuutta sekä asiakkaiden ja sijoittajien silmissä. Investointi aurinkovoimalaan on konkreettinen, näkyvä ja vaikuttava teko tyhjien vastuullisuusväittämien sijaan.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää aurinkosähkön eduista ja mahdollisuuksista yrityksellesi!

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön