Palvelut
/
Pinta
/
Teollisuuden pintakäsittelyt

Teollisuuden pintakäsittelyt

Käytä hyväksesi pitkä kokemuksemme vaativista teollisuuden pintakäsittelyistä.

Pyydä tarjous

Teolliset ympäristöt pistävät pinnoitteet koville

Pintakäsittely on olennainen osa luotettavia ja tuottavia teollisia prosesseja. Siksi kannattaa valita kumppani, jolla on sekä kokemusta että osaamista.

Kun vaadit laadukasta, aikataulussa ja ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset huomioon ottaen toteutettua pintakäsittelyä, on etsimäsi Kerabit Pinta.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin metsä-, energia-, kemian- ja muun teollisuuden yrityksistä, mutta myös rakennusliikkeistä, julkisesta sektorista ja taloyhtiöistä.

Toteutamme teollisuuden pintakäsittelytyöt kokonaisvastuullisesti – suunnittelemme, toimimme asiantuntijana, valvomme ja urakoimme.

Toimintamme on asiakkaidemme auditoimaa. Tietomme löydät tilaajavastuu.fi -palvelusta.

01.

Seuraamme alan kehitystä

Pysymme jatkuvasti jyvällä tuotteiden ja teknisten ratkaisujen välisistä eroavaisuuksista.

02.

Panostamme laatuun

Noudatamme ISO-standardeihin perustuvaa laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmää.

Teollisuuden lattiapinnoitukset

Toteutamme teollisuuden kustannustehokkaat lattiapinnoitteet vahvalla ammattitaidolla.

Pinnoitamme lattioita epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteilla. Käyttämämme pinnoitteet ovat liuotinvapaita, niukkaliuotteisia tai vesiohenteisia, joiden haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) määrä on alhainen.

Pinnoitteen valinnassa on otettava huomioon mm.:

  • Mekaaninen rasitus, kuten trukit, autot ja iskut
  • Kemikaalirasitus eli öljyt, hapot, emäkset ja pesuaineet
  • Erityisvaatimukset, esimerkiksi tasaisuus tai elintarvikehyväksyntä
  • Kuumat vedet ja kuuma-kylmävaihtelut
  • Halkeamien sillotuskyky ja vedeneriste
  • Johtavuus ja/tai eristävyys
  • Turvallisuus, kuten liukkaus, karheus ja huomiovärit
  • Vaatimukset ulkonäön suhteen, esimerkiksi UV-säteilyn kestävyys, kiiltoaste, tehosteet kuten hiutaleet
  • Puhdistettavuus

Tarjoamme ja toteutamme parhaiten soveltuvan ratkaisun tarpeesi mukaan.

Erikoispinnoitukset

Pinnoitamme suoja-altaat, lastaus- ja purkupaikat, säiliöt, kanaalit ja koneperustukset kemikaalinkestävillä erikoispinnoitteilla.

Tietyt epoksi-, polyuretaani-, komposiitti- ja vinyyliesteripinnoitteet kestävät voimakkaita kemikaaleja korkeissa lämpötiloissa roiske- ja upotusrasituksessa sekä myös jatkuvaa raskasta mekaanista kulutusta.

Säiliöpinnoitukset teemme useimmiten ruiskuttamalla. Usein erikoispinnoitteet vaativat onnistuneeseen levitykseen 2-komponenttiruiskun. Laitteistomme on Graco King Xtreme Mix.

Dokumentoimme kaikki vaativat pinnoituskohteet sekä teemme tarvittavat laadunvalvontamittaukset mm. puhtauden profiilin, olosuhteiden, kalvonpaksuuden ja huokoisuuden suhteen. Toimitamme dokumentaation tilaajalle sähköisesti.

Mittalaitteet kalibroidaan säännöllisesti.

Rakennus- ja kunnossapitomaalaukset

Ajoissa tehdyt huoltomaalaukset siirtävät tulevia perusparannuskorjauksia useilla vuosilla eteenpäin. Maalaus suojaa rakenteita, helpottaa puhdistusta ja parantaa ulkonäköä. Muista, että käsiteltyjä pintoja on puhdistettava ja pidettävä säännöllisesti kunnossa.

Teemme rakennusten ulko- ja sisämaalauksia, esim. betonipintojen korjauksia ja maalauksia, höyrysulkumaalauksia, julkisivu- ja parvekekorjauksia/-pinnoituksia sekä teräsrakenteiden ja profiilipeltipintojen huoltomaalauksia.

Alustan huolellinen esikäsittely on yksi tärkeimmistä onnistuneen pinnoitustyön edellytyksistä. Esikäsittelyissä käytämme esimerkiksi höyry- ja korkeapainepesukoneita, hiekkapuhalluslaitteita, jyrsimiä, sinkopuhdistuslaitteita, timanttihiomakoneita sekä piikkaus- ja porauskalustoa.

ARC-pinnoitukset

Teemme kemikaalinkestävät ja raskaaseen mekaaniseen kulutukseen soveltuvat ARC-pinnoitukset.

Betonikomposiittijärjestelmät

ARC NVE on kemikaalinkestävä epoksi-vinyyliesteripinnoite, joka soveltuu myös korkeisiin lämpötiloihin. Normaalisti NVE:tä käytetään n. 0,5 mm paksuna ohutkalvopinnoitteena. NVE:llä pinnoitettu alue on käyttöönotettavissa nopeasti (n. 2 tuntia huoneenlämmössä). NVE soveltuu esim. suoja-altaisiin, pumppuhuoneisiin ja valkaisukemikaalialueille.

ARC 791 on hierrettävä n. 4-6 mm paksu epoksisideaineinen kvartsikomposiittipinnoite. Se soveltuu raskaaseen mekaaniseen kulutukseen, esim. trukkialueille, lastaus- ja purkupaikoille, altaisiin sekä kyyppeihin.

ARC CS4 on epoksisideaineinen kemikaalinkestävä ohutkalvopinnoite, joka soveltuu esim. suoja-altaisiin ja perustuksiin rikkihappokohteisiin.

Metallikomposiittijärjestelmät

Kemikaalinkestäviä esim. säiliöpinnoituksiin soveltuvia tuotteita on useita, jotka vaihtelevat pH- ja lämpötilankestoltaan. Pinnoitteet levitetään 2-komponenttiruiskulla yleisesti n. 0,5 mm paksuuteen.

ARC S4+ on epoksisideaineinen mineraalivahvistettu komposiittipinnoite mekaaniseen ja kemialliseen rasitukseen.

ARC S7 on epoksivinyyliesteripohjainen nanosilikonihiukkasilla vahvistettu pinnoite korkeisiin lämpötiloihin ja kovaan kemialliseen rasitukseen. Se kestää hyvin lämmönvaihteluja jopa 180 asteeseen saakka (kuivakäyttö).

ARC BX1 ja MX1-komposiiteilla pidennetään rakenteiden kestoikää ja parannetaan energiansäästö- ja virtausominaisuuksia esim. kulutuskiskoissa, siirtoruuveissa, pumppujen pesissä ja hakesyklooneissa.

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous pintakäsittelyistä!

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Voit myös soittaa meille: 010 851 1900.

Katso Pinnan yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön