Tietoa Meistä
/
NW Suomi

NW Suomi

Nordic Waterproofing – ratkaisut tehokkaampaan ja vähähiilisempään rakentamiseen

Rakentaminen on peräkkäisiä prosesseja. Mitä sujuvammin ne seuraavat toisiaan, sitä parempi lopputulos. Siksi olemme jo pitkään hioneet yhteispeliämme saumattomaksi sekä kehittäneet vähähiilisiä tuotteita ja toimintatapoja.

Saat meiltä kattojen, julkisivujen ja pihakansien rakentamisen tai saneerauksen ratkaisut, aurinkosähköjärjestelmät, vaativat lattiapinnoitukset sekä kattohuoltopalvelut. Kaikki kätevästi saman katon alta, vuosikymmenien ammattitaidolla.

Suomessa Nordic Waterproofing -yritysryppääseen kuuluvat Kerabit-brändin alla toimivien yritysten lisäksi EG-Trading ja Vesikattopalvelu.

EG-Trading tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viherrakentamisen palveluita. Viherkattojen lisäksi tarjoamme ratkaisut myös vaativaan viheraluerakentamiseen, kuten vaikeisiin rinteisiin, maa-alueiden tuentaaan, upottaviin maapohjiin, hulevesien viivytykseen, uudelleen viheriöittämiseen ja eroosionsuojaukseen.

Vesikattopalvelu urakoi, remontoi ja huoltaa kattoja Kainuun alueella. Olipa kyseessä vaativa tai tavanomainen kohde, yrityksen laajasta katto- ja rakennuspalveluiden valikoimasta löytyy aina soveltuva ratkaisu.

Yksi Euroopan johtavista toimittajista

Olemme osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Nordic Waterproofing Group toimii markkinoilla tunnetuilla brändeilläään, joita ovat Kerabitin, EG-Tradingin ja Vesikattopalveluiden lisäksi mm. Distri Pond, Hetag Tagmaterialer, Mataki, Phønix Tag Materialer, RVT, SealEco, Taasinge Elementer, Trebolit ja Veg Tech.

Nordic Waterproofing Group listattiin Tukholman pörssiin Mid Capiin kesäkuussa 2016 ostotunnuksella NWG.

Lisätietoa Nordic Waterproofing Groupista englanniksi osoitteessa www.nordicwaterproofing.com.