Tietoa Meistä
/
Tietoa meistä

Yhden kanssa se on helpompaa

Kun on tarve ainutlaatuiselle tuote- ja palvelukokonaisuudelle, kestävälle rakentamiselle ja kiinteistön arvon kasvattamiselle, riittää, että muistat yhden osoitteen: Kerabit.

Saat meiltä laadukkaat ja kestävät ratkaisut sekä sujuvat kokonaisurakat sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Yhden saumattoman projektikokonaisuuden hallinta on sujuvampaa kuin usean osaurakan, mikä edistää koko projektin kitkatonta läpimenoa.

Kerabit Tuotteet valmistaa ja myy kotimaiset, laadukkaat bitumikatto- ja vedeneristystuotteet sekä ekologiset ratkaisut.

Kerabit Katto urakoi ja saneeraa valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteuttaa pihakannet ja tekee siltojen vedeneristykset.

Kerabit Kattoelementit toimittaa sekä kylmät että lämpimät kattoelementit – suunnittelusta asennukseen.

Kerabit Julkisivut urakoi ja saneeraa julkisivut kaikista materiaaleista sekä toteuttaa räystäät nopeasti ja kustannustehokkaasti kotimaisilla RipRap-räystäselementeillä.

Kerabit Aurinkosähkö suunnittelee ja asentaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät, sähköautojen latauspisteet sekä akkuratkaisut energian varastointiin yrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja omakotitaloihin.

Kerabit Pinta pinnoittaa kulutusta kestävät ja näyttävät lattiat vaativiin kohteisiin toimistoista teollisuuteen – myös laivoihin.

Kerabit Kattohuolto tekee kaiken tyyppisten kattojen kuntotarkastukset, kattohuollot ja korjaukset ympäri Suomen.

Konserniimme kuuluu myös EG-Trading, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viherrakentamisen tuotteita ja palveluita. Samaa perhettä kanssamme on lisäksi Vesikattopalvelu, joka urakoi, remontoi ja huoltaa kattoja Kainuun alueella.