Tietoa Meistä
/
Tietoa meistä

Yhden kanssa se on helpompaa

Kun on tarve ainutlaatuiselle tuote- ja palvelukokonaisuudelle, kestävälle rakentamiselle ja kiinteistön arvon kasvattamiselle, riittää, että muistat yhden osoitteen: Kerabit.

Saat meiltä laadukkaat ja kestävät ratkaisut sekä sujuvat kokonaisurakat sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Yhden saumattoman projektikokonaisuuden hallinta on sujuvampaa kuin usean osaurakan, mikä edistää koko projektin kitkatonta läpimenoa.

Kerabit Tuotteet valmistaa ja myy kotimaiset, laadukkaat bitumikatto- ja vedeneristystuotteet sekä ekologiset ratkaisut.

Kerabit Katto urakoi ja saneeraa valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteuttaa pihakannet ja tekee siltojen vedeneristykset.

Kerabit Kattoelementit toimittaa sekä kylmät että lämpimät kattoelementit – suunnittelusta asennukseen.

Kerabit Julkisivut urakoi ja saneeraa julkisivut kaikista materiaaleista sekä toteuttaa räystäät nopeasti ja kustannustehokkaasti kotimaisilla RipRap-räystäselementeillä.

Kerabit Aurinkosähkö suunnittelee ja asentaa laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät, sähköautojen latauspisteet sekä akkuratkaisut energian varastointiin yrityksille, taloyhtiöille, maatiloille ja omakotitaloihin.

Kerabit Pinta pinnoittaa kulutusta kestävät ja näyttävät lattiat vaativiin kohteisiin toimistoista teollisuuteen – myös laivoihin.

Kerabit Kattohuolto tekee kaiken tyyppisten kattojen kuntotarkastukset, kattohuollot ja korjaukset ympäri Suomen.

Kerabit Kattoremontit toteuttaa vankalla ammattitaidolla ja laadukkailla tuotteilla omakotitalojen kattoremontit, joiden sujuvuudesta vastaa jokaiselle urakalle nimetty oma kattopäällikkö.

Konserniimme kuuluu myös EG-Trading, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viherrakentamisen tuotteita ja palveluita. Samaa perhettä kanssamme on lisäksi Vesikattopalvelu, joka urakoi, remontoi ja huoltaa kattoja Kainuun alueella.