Tietopankki
/
Artikkelit ja oppaat
/
Artikkelit

Ympäristöystävällisempi Kerabit Nature -bitumikate kruunaa Jontte Valosaaren ekologisen hirsitalon

Artikkelit · Tuotteet

Kerabitin Nature® -tuotteet ovat sekä ympäristöystävällisempiä että vedeneristeinä korkealaatuisia  

Laulaja Jontte Valosaari on rakentanut itse hirsitalon, joka alkaa viimein olla valmis. Projekti on ollut pitkä, mutta palkitseva.

“Näin projektin loppumetreillä voin sanoa, että hirsitalon rakennusprojekti on ehkäpä yhdelle miehelle pikkaisen iso projekti, mutta kyllä nyt alkaa tuntua jo todella hyvältä. Tietenkin itse tehty on aina itse tehty”, Jontte pohtii.

Jontte on tyytyväinen, kun kattoonkin löytyi ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Jonten taloprojektia on alusta asti ohjannut se ideologia, että talosta tulisi mahdollisimman ekologinen. Rakennusmateriaaleina Jontte käytti mahdollisimman pitkälti luonnollisia materiaaleja, kuten puuta.

Katto kruunaa kodin

Jontte lähti kartoittamaan potentiaalisia vesikatemateriaaleja jo hyvissä ajoin. Ensimmäisen yhteydenoton aikoihin Kerabitilta oli juuri tullut myyntiin ympäristöystävällisempi bitumikate, joka sopi Jonten taloon aivan täydellisesti: Kerabit Nature®. Kerabit Nature on kotimainen vähähiilinen vesikate, jonka valmistamisen hiilipäästöt (GWPtotal) ovat noin 59 % pienemmät kuin tavanomaisen bitumikatteen. Kerabit Nature® -tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat kuitenkin yhtä hyvät kuin tavallisilla Kerabit-bitumikatteilla eli vedeneristysominaisuuksista ei ole tingitty.

Jonten talon valmistuessa Nature-tuotteita oli jo hyvin saatavana, joten Jontte sai kotinsa kruunuksi toivomansa vähähiilisen vaihtoehdon ja vieläpä taloonsa sopivassa mustassa värissä.

Kerabitin tuotevalikoiman lisäksi Jontte kehuu yhteistyötä Kerabitin henkilöstön kanssa.

“Tämän yhteistyön sinetöi se äärettömän asiantunteva ja huolellinen asiakaspalvelu, jota Kerabitilta olen saanut koko kattoprojektin ajan. Heistä välittyy aito kiinnostus asiakkaaseen ja hänen kohteeseensa parhaiten soveltuvaan kateratkaisuun, Jontte kehuu.

Kerabit Nature® -valikoimasta löydät sopivat tuotteet kaikille katoille. Kerabit-bitumikatteet valmistetaan Lohjalla ja niillä on Avainlippu-merkki.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kasvattaa kiinteistösi arvoa? Tarvitsetko tietoa tuotteistamme tai palveluistamme? Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Näytä kaikki yhteystiedot
Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilön tiedot

Kohteen tiedot

Aurinkosähkö
Julkisivut
Katot ja vedeneristykset
Kattohuolto
Lattiapinnoitukset ja teollisuuden pintakäsittelyt

Kyseessä on (valitse toinen tai molemmat)

New Construction Site
Renovation Site

Maximum file size: 20MB

Sallitut tiedostomuodot: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .dwg, .doc, .docx, .pdf, .tiff, .tif, .xla, .xls, .xlt, .xlw, .xlxs
Hyväksyn tietojeni tietosuojaselosteen mukaisen käytön