Katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija

Nuori yritys - sadan vuoden kokemus ja ammattitaito

Nordic Waterproofing Oy:n ja KerabitPro Oy:n toiminnalla on sadan vuoden historia. Juuremme ovat Lemminkäinen-konsernissa, jossa liiketoimintamme alkoi 1900-luvun alussa. Vuoden 2011 helmikuussa omistus siirtyi tanskalaiselle Axcelille.

Olemme katto- ja vedeneristysrakentamisen asiantuntija. Emoyhtiö Nordic Waterproofing Oy:n toimintaan kuuluu Kerabit-tuotteiden valmistus ja myynti. Tytäryhtiö KerabitPro Oy:n toiminta koostuu katto- ja vedeneristysurakoinnista sekä kattohuollosta. Bitumikattojen lisäksi rakennamme pelti-, tiili- ja viherkattoja.

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset katto- ja vedeneristysratkaisut. Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen. Tuotantomme ja palvelumme ovat laajasti sertifioituja ja Kerabit-bitumituotteet ovat CE-merkittyjä. Kerabit-tuotteiden lisäksi myymme ja markkinoimme Isola-kosteudeneristystuotteita.

Toimimme koko Suomessa

Rakennamme parasta kattoa koko Suomessa. Urakoinnin piirikonttoreita on 12 ympäri Suomen. Kerabit-tuotteita myyviä rautakauppoja löytyy kaikista suurimmista kaupungeista ja monesta pienemmästäkin.

Kerabit-tuotteita viedään myös ulkomaille

Parasta kattoa viedään useaan maailman kolkkaan. Päävientialueitamme ovat Skandinavia, Itä- ja Keski-Eurooppa sekä Venäjä.

Osa pohjoismaista konsernia

Yhtiömme ovat osa pohjoismaista, Tukholman pörssissä noteerattua Nordic Waterproofing -konsernia, joka on merkittävä kattoalan toimija. NWP:llä on omistuksessaan myös AL-Katot Oy (kattourakointi), SPT-Painting Oy (lattiapinnoitusurakointi) ja LA-Kattohuolto Oy (kattojen huollot ja pinnoitukset).

Suomen vahvimmat
Voit luottaa siihen, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla!