LA Kattohuolto Oy viettää tänä keväänä 10-vuotisjuhlavuottaan

LA Kattohuolto Oy viettää tänä keväänä 10-vuotisjuhlavuottaan. Työllistämme nykyään yli 100 henkilöä useilla eri paikkakunnilla ja huollamme niin pienten kuin isojenkin kiinteistönomistajien kattoja. 10 vuotta sitten huomasimme, että katolle oli yleensä olemassa vain kaksi vaihtoehtoa – joko antaa katon ränsistyä tai vaihtaa koko katto. Halusimme tarjota kolmannen vaihtoehdon. Lue, miten tarinamme jatkui. 

Mistä kaikki alkoi?

Kun huomasimme, että omakotitalojen katoille oli olemassa pääsääntöisesti vain kaksi vaihtoehtoa, ränsistyminen tai vaihtaminen, niin päätimme tuoda rinnalle kattohuollon. Mielestämme ei ollut kestävän kehityksen mukaista vaihtaa hyväkuntoisia kattoja. Ei ollut myöskään järkevää antaa katon mennä niin huonoon kuntoon, että se pitäisi vaihtaa turhan aikaisin.

Kattohuollon ensimmäinen palvelutuotteemme oli tiilikaton puhdistus ilman painepesua. Menetelmä on yksinkertainen.

  • Poistetaan irtoava kasvusto katolta, ilman painepesua.
  • Vaihdetaan rikkinäiset tiilet, korjataan mahdolliset vuotokohdat ja tyhjennetään räystäskourut.
  • Käsitellään katto emäksisellä biohajoavalla torjunta-aineella, jolloin katon pinnan pH-arvo muuttuu sellaiseksi, että kasvusto ei pärjää siellä.
  • Suoritetaan loppusiivous ja varmistetaan että asiakas on tietoinen siitä, mitä katolle tehtiin ja luovutetaan dokumentit katon huollosta ja jatkotoimenpiteistä.

Kiitos ensimmäisille asiakkaillemme ja työntekijöillemme

Ensimmäiset asiakkaamme toimivat hyvin sanansaattajina ja ymmärsimme heti alussa, että asiakastyytyväisyys on meille elinehto. Puskaradio toimi niin hyvin, että sen kaiku kantautui Keski-Suomesta lähes koko Suomeen. Avasimme uusia toimipaikkoja ympäri Suomen, ja olemme kasvaneet maltillisesti koko Suomessa siitä lähtien.

Merkittävin tekijä tarinassamme on ollut onnistunut rekrytointi. Meille on hakenut töihin henkilöitä, joista on kuoriutunut Suomen parhaita kattohuoltajia. Henkilöstömme palveluasenne ja ratkaisukeskeisyys ovat vaikuttaneet vahvasti asiakastyytyväisyyteen. Iso kiitos kaikille työntekijöillemme!

Palveluvalikoimamme laajentui ja löysimme parhaat huoltomenetelmät

Tiilikattojen pinnoituksille oli kova kysyntä alusta lähtien. Värillinen kalvopinnoitus on hyvä vaihtoehto huokoisille kattotiilille katon käyttöiän pidentämiseksi. Yhtä lailla muutkin katot kaipasivat huoltoa ja ryhtiä. Oli selkeää, että kattojen mahdolliset vuotokohdat ja rakenteelliset virheet kannattaa korjata välittömästi. Aloitimme myös peltikattojen maalaukset. Samaan aikaan huomasimme, että kattoturvallisuudessa on puutteita ja ryhdyimme parantamaan turvallisuutta kattohuoltojen yhteydessä.

Matkan varrella huoltopalvelumme hinta-laatu-suhde on tullut testattua ja pystymme löytämään asiakkaillemme parhaan ratkaisun. Panostamme toimintamme kehittämiseen, siksi meitä kiinnostavat alan uutuudet, ja otamme aina selvää uusien tuotteiden ja menetelmien toimivuudesta.

Huollamme kaikentyyppisiä kattoja – kesämökeistä messukeskuksiin

Toiminnastamme kuultiin pian muuallakin kuin omakotitalopuolella. Taloyhtiöt, kunnat, yritykset, ja muut isot kiinteistöomistajat kiinnostuivat toiminnastamme ja vuonna 2017 meistä tuli myös osa isoa konsernia. Nordic Waterproofing Oy osti yrityksemme koko osakekannan ja liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä saimme mm. entistä enemmän osaamista ja vielä kilpailukykyisemmät hinnat. Palvelutarjontamme laajentui PVC- ja bitumikermikattoihin.  Palvelutarjontamme on tällä hetkellä kattava ja kaikki katot ovat meille edelleen yhtä tärkeitä. Jatkamme kattohuollon edelläkävijänä ja toimimme pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti kiinteistönomistajan etu edellä.

Asiakas säästää rahaa huoltamalla kattoa

Tästä oivalluksesta tuli oma missiomme. Kun nousemme katolle, kysymme itseltämme: Voimmeko pidentää tämän katon käyttöikää kustannustehokkaasti? Hyvin usein vastaus on se asiakkaan toivoma. Kyllä voimme.

Haluatko pidentää kattosi käyttöikää? Varaa maksuton kuntokartoitus