Haemme aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomeen

Vahvistamme Kerabit-tuotemyyntiin organisaatiota ja hakee

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ POHJOIS-SUOMEEN 

Aluemyyntipäällikkönä vastaat jälleenmyyjä-, rakennusliike- ja urakoitsija-asiakkuuksista Oulun talousalueesta pohjoiseen. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja tarjoat aktiivisesti asiakkaillesi parhaiten soveltuvia kokonaisratkaisuja. Myyntityösi tueksi saat työkavereidesi vahvan osaamisen ja asiantuntemuksen sekä hyvän perehdytyksen. 

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on aiempaa kokemusta rakennustuoteteollisuudesta, tehtävään sopivaa teknistä tai kaupallista koulutusta tai vahvaa työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa sekä riittävät IT-valmiudet. Pidät matkustamisesta ja asiakkaiden tapaamisesta, koska sitä aluemyyntipäällikön arki pitkälti on. Englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn alan kotimaisen markkinajohtajan palveluksessa, kannustavan palkkausmallin (kk-palkka + vuosibonus), yhteen hiileen puhaltavan myyntitiimin sekä vapauden kehittää Pohjois-Suomen asiakkuuksia. Voit hoitaa työtä kotitoimistolta Pohjois-Suomesta tai toimipisteestämme Oulusta tai Torniosta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Janne Hautala, 050 314 3118, janne.hautala@kerabit.fi

Täytä hakemus rekryalustallamme viimeistään 30.11.2021. Toimi nopeasti, sillä aloitamme sopivien ehdokkaiden haastattelut välittömästi.