Referenssit |
Katto

As Oy Tampereen Ruukinpatruuna

Sijainti
Tampere
Rakennuttaja/tilaaja
YH Kodit
Valmistumisvuosi
2017
Neliömäärä
3500

Kerrostalon vesikaton puutyöt holvista ylöspäin (n. 1250 m2) sekä pihakannen veden- ja lämmöneristystyöt (n. 2200 m2). Vesikaton puutyöt tehtiin paikallarakennettuna, ulospäin kallistettuna rakenteena. Tämän lisäksi tehtiin räystäspuutyöt ja asennettiin raakapontti vedeneristyksen alustaksi. Vedeneristykseksi asennettiin Kerabit 3300 UTL + Kerabit 5100 T. Ylimmän kerroksen kattoterassin asennustöihin sisältyivät valu- ja eristystyöt. Autoparkin päälle rakennetulle pihakannelle asennettiin liikuntasauma elastomeerista, kumibitumiliuos ja vedeneristys VE80R (Kerabit 3000 U + 4100 UT + 4100 UT). Vedeneristyksen päälle asennettiin salaojamatto ja lämmöneristeet. Pihakansi rakennettiin talvityönä lohkoittain.

Kuvagalleria

Projektiin liittyvät palvelut ja ratkaisut

Katto

Urakoimme ja saneeraamme valtakunnallisesti kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset.

Tutustu palveluun

Bitumikatot

Bitumikermikatot kuuluvat erityisosaamisalueeseemme, ja palveluvalikoimamme kattaa kaikki rakennetyypit ja kattokaltevuudet.

Tutustu palveluun

Pihakannet

Pihakansien lisäksi vaativia vedeneristyksiä voidaan tehdä käännettyihin kattorakenteisiin tai vaikkapa viilennystä tarjoaviin kattoterasseihin.

Tutustu palveluun