Tekijät esiin |
Tuotteet

Sampo Linnaranta, Kerabit Tuotteet

“Kaupanteossa pyrin aina molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun”

Tapaamme Sampo Linnarannan, aluemyyntipäällikön Kerabit Tuotteilta: “Kaupanteossa pyrin aina molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun”

Sampo toimii Itä- ja Keski-Suomessa Kerabit Tuotteiden aluepäällikkönä. Asiakkaina hänellä on pääasiassa jälleenmyyjiä sekä katto- ja vedeneristysurakoitsijoita.

– Olen työskennellyt nyt parisen vuotta Kerabitilla ja kaikkiaan viitisentoista vuotta rakennustarvikemyynnin parissa, Sampo kertoo. Pääosa työajastani käytän yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa, joko henkilökohtaisin käynnein, puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Lisäksi annan teknistä neuvontaa mm. tuotteisiin ja niiden asennukseen liittyen ja lasken tarjouksia.

Sampo on supliikki savolainen ja juttu luistaa 😊

– Tässä työssä pärjää, kun tuntee asiakkaat ja heidän liiketoimintasa sekä oman alueen markkinatilanteen, Sampo jatkaa. Näiden avulla pystyn auttamaan asiakkaitani parhaiten.

– Tykkään työstäni tosi paljon, Sampo hymyilee. Kaupan teko palkitsee ja erityisesti sellaiset kaupat, joista kaikille osapuolille jää hyvä fiilis. Siihen pyrin aina.

Sampo kertoo viihtyvänsä erittäin hyvin Kerabit Tuotteilla.

– Tykkään, kun organisaatio on selkeä ja suora, päätöksenteko tarvittaessa nopeaa ja luotetaan työntekijöiden kykyyn tehdä omia ratkaisuja, Sampo mainitsee. Eikä tämä ole mikään maksettu mainos 😊