Tekijät esiin |
Tuotteet

Niina Knudsen, Kerabit Tuotteet

“Asiakkaat ovat ihania niin kotimaassa kuin vientimaissakin”

Tapaamme myyntineuvottelija Niina Knudsenin Kerabit Tuotteilta: “Asiakkaat ovat ihania niin kotimaassa kuin vientimaissakin”

Niina ”Ninni” Knudsen toimii Kerabit Tuotteilla myyntineuvottelija ja asiakaspalvelutiimissä tiiminvetäjänä. Niina on työskennellyt rakennusalan myyntitehtävissä jo yli 15 vuotta ja niistä reilut kolme vuotta Kerabit-tuotteiden parissa.

– Työni on monipuolista, Niina kertoo. Hoidan vientitilauksia ja niihin liittyvää huolintaa sekä asiakasyhteyksiä ruotsiksi ja englanniksi. Kotimaassa palvelen urakoitsija-asiakkaitamme. Lisäksi toimin neljän hengen asiakaspalvelutiimimme vetäjänä ja vastaan tiimin toiminnasta.

Kun kysyn Niinalta mikä hänen työssään oleellista onnistuneen lopputuloksen kannalta, vastaa Niina näin:

– Hyvät tuotteet auttaa onnistumaan, niitä on ilo myydä. Lisäksi toki hyvä tiimi, mihin luen asiakaspalvelun lisäksi myös varasto- ja lähettämöhenkilökunnan, hyvä tuotetuntemus sekä vientiprosessien tuntemus auttaa onnistumaan, Niina jatkaa. Pitää tietää, miten tavaran saa liikkumaan maailmalla 😊

– Palkitsevinta tässä työssä on ihanat asiakkaat niin kotimaassa kuin viestimaissakin, Niina hymyilee. Myös työkaverit ovat työni ehdoton suola, äärimmäiset ammattitaitoisia ja pitkän kokemuksen omaavia luotettavia ihmisiä.

Ninni kertoo olevansa tyytyväinen Kerabitiin työnantajana.

– Täällä ei mikromanageerata vaan töitä saa tehdä itsenäisesti. Kerabit on tukeva ja turvallinen talo olla töissä.