Tuoteryhmäkuva_Triflex

Triflex - detaljien vedeneristeet

Triflex-tuoteperheestä löytyvät laadukkaat yksityiskohtiin tarkoitetut vedeneristeet. Triflex on Euroopan johtava nestemäisten vedeneristystuotteiden erikoisosaaja. Yli neljänkymmenen vuoden kokemus, jatkuva tuotekehitys sekä tuki- ja koulutuspalvelut tuovat luotettavuutta. Triflexin tuotteet valmistetaan sen omilla tehtailla Mindenissä, Saksassa.

Triflex ProDetail on nestemäinen vedeneriste, joka soveltuu mm. läpivientien ja muiden haastavien kohteiden tiiviiseen eristämiseen. Tuote on kaksikomponenttinen ja sen kanssa käytetään aina tukikangasta. ProDetail on sertifioitu ratkaisu.

Kuituvahvistetut vedeneristysmassat puolestaan soveltuvat kohteisiin, joissa ei voida käyttää erillistä tukikangasta. Tällaisia voivat olla esimerkiksi elementtipuukkojen ympärysten tiivistäminen tai ahtaat paikat sekä lisävarmistukset kumibitumikermillä eristetyissä yksityiskohdissa.

Kuituvahvistettuja tuotteita on kaksi vaihtoehtoa:

Triflex ProFibre on kuituvahvisteinen kaksikomponenttinen PMMA-pohjainen tuote.

Triflex SmartTec Fibre on kuituvahvisteinen yksikomponenttinen tuote. Se on lähes hajuton, polyuretaanipohjainen ja kosteuskovettuva, eli sen kuivuminen perustuu ilmankosteuteen.

Huom. Triflex-tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ammattikäyttöön vedeneristysalan urakoitsijan asennettavaksi. Varmista soveltuvat alustat ja pohjusteen tarve käyttöohjeista. Pohjusteita on saatavana erilaisille alustoille.

Tuotetiedot ja käyttöohjeet