Etsi lähin jälleenmyyjä

Kerabit Aurinkokatto® on ainutlaatuinen ohutkalvopaneeliratkaisu, joka integroidaan bitumikermikattoon. Tavanomaisista aurinkosähköjärjestelmistä poiketen aurinkopaneelit asennetaan ilman erillisiä kannatinrakenteita. Ratkaisu minimoi tuulikuorma- ja myrskyvaurioriskit.

Kehittämämme Kerabit Solar -kermin avulla kevyet ja taipuisat ohutkalvopaneelit integroidaan kauttaaltaan kiinni bitumikatteeseen ilman läpikiinnityksiä jotka voisivat aiheuttaa mahdollisia vuotoriskejä. Järjestelmän asentaa aina vedeneristysalan ammattilainen.

Kerabit Aurinkokatto on testattu VTT:llä ja se täyttää paloluokan BROOF(t2).

Rakennekuvat

Kevyt, ohut ja huomaamaton

Järjestelmän paksuus on vain noin 6 mm ja paino noin 7 kg/m2. Kattopinnasta koholle nostettuja kannatinrakenteita ei tarvita lainkaan ja järjestelmä voidaan asentaa myös kaareviin pintoihin. Ratkaisu on lähes huomaamaton ja vaikutus rakennuksen ulkonäköön hyvin vähäinen.

Monikäyttöinen

Kerabit Aurinkokatto voidaan asentaa niin uudiskohteeseen kuin jo olemassa olevan kiinteistön bitumikattoon. Näin aurinkosähkön käyttöönotto on mahdollista saneerauskohteissakin, joissa sitä ei aiemmin pidetty rakenteellisista syistä mahdollisena. Soveltuu perinteistä järjestelmää paremmin villakatoille, kun kannatinrakenteet painoineen eivät aiheuta painumia.

Esteetön ja kestävä

Kerabit Aurinkokatossa paneelit eivät rajoita liikkumista bitumikatolla. Lakisääteiset kattoturvatarkastukset, lumenpudotustyöt ja muut katolla tehtävät huoltotyöt voidaan toteuttaa entiseen tapaan. Paneelin pinnassa oleva 3M:n kehittämä suojakalvo pysyy hyvin puhtaana ja kestää päällä liikkumista.

Järjestelmä ei kerää alleen lunta, jäätä tai lehtiä, koska paneelit ovat kauttaaltaan kiinni vesikatteessa.

Edistynyt teknologia omimmillaan loivilla kattopinnoilla

CIGS-paneelit pystyvät hyödyntämään koko valoisan ajan, myös auringonnousun ja -laskun, koska järjestelmää ei tarvitse suunnata ilmansuuntien mukaan.

Kerabit Aurinkokaton avulla suurten kiinteistöjen, kuten teollisuuslaitosten, toimistorakennusten ja kerrostalojen loivat bitumikatot on mahdollista ottaa erittäin tehokkaasti hyötykäyttöön. Esimerkiksi IV-konehuoneiden ja hissikuilujen katot ovat useimmiten sijainniltaan optimaalisia aurinkoenergian hyödyntämiseen.

Monissa rakennuksissa esim. kauppakeskuksissa, joissa on laajat ja loivat kattopinnat, jäähdytysenergian tarve on suurimmillaan samaan aikaan kuin aurinkosähkön tuottokin.

Kerabit Aurinkokatto® on sijoitus tulevaisuuteen

Kerabit Aurinkokatto nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa sen energialuokitusta. Investoimalla aurinkoenergiaan pienennät sähkölaskusi tuleviksi vuosikymmeniksi ja jätät jälkeesi puhtaamman tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Vihreää, uusiutuvaa ja paikallista energiantuotantoa!

Kerabit Aurinkokaton asentaa aina koulutetut asentajat. Kysy lisätiedot ja laita tarjouspyyntö osoitteeseen info@kerabit.fi.