Etsi lähin jälleenmyyjä
Tuotekuva_Onduline

Onduline Bitumiaaltokate

Onduline on kevyt, taloudellinen ja helposti asennettava vaihtoehto katemateriaaliksi.

Onduline on kevyt, taloudellinen ja helposti asennettava vaihtoehto katemateriaaliksi. Se soveltuu esimerkiksi erilaisiin piha- ja maatalousrakennuksiin, kylmiin varastokatoksiin, puusuojiin ja vajoihin. Aaltokuvioitu levy soveltuu hyvin myös erilaisiin saneerauskohteisiin, koska levyt ovat taipuisia, mutta lujia ja muotoutuvat hyvin katon muotoihin.

Onduline-levyt ovat asentajaystävällisiä: keveitä kuljettaa, nostaa ja käsitellä. Levy painaa ainoastaan noin 3,5 kg/m2. Levyt ovat kooltaan 0,95 x 2,0 m, joten yhdellä levyllä peittää ison alan. Onduline on helppo työstää, karkea pinta ei ole liukas eivätkä reunat terävät. 3 mm:n paksuinen materiaali vaimentaa sateen ropinaa, kestää kovaa tuulta ja ankaria sääolosuhteita. 

Onduline valmistetaan kierrätysmateriaalista, selluloosakuidusta, joka puristetaan muotoonsa, värjätään sekä kyllästetään bitumilla vettä hylkiväksi korkeassa puristuksessa ja lämpötilassa. Ondulinea ei suositella asuinrakennuksiin, joissa edellytetään paloluokitusta Broof(t2).

Katon suositeltu minimikaltevuus on 1:4.

Värivaihtoehtoina musta ja punainen.