Platon Stop Original

Platon Stop Original on tehokas parketti- ja laminaattilattioiden kosteussuoja. Stop-levyllä on kolme kertaa suurempi vesihöyrynvastus kuin rakennusmuovilla.

Platon Stop Original on tehokas parketti- ja laminaattilattioiden kosteussuoja. Platon Stop Original soveltuu sekä vanhojen lattioiden korjauksiin, että uusien lattioiden kosteussuojaksi. Tuote sopii alusmateriaaliksi laminaatti- ja parkettilattioille. Stop Original vaimentaa tehokkaasti askelääniä. Se säilyttää iskun- ja äänenvaimennusominaisuutensa vähintään 50 vuotta.

Lattioihin, joihin kohdistuu suurempia kosteusrasituksia, suosittelemme Platon Lattia-järjestelmää, jonka ilmapalstan korkeus on 6 mm.

HUOM! Tuote on jäämässä pois valikoimasta, tarkista saatavuus asiakaspalvelustamme puh. 010 851 1800 tai info@kerabit.fi. Korvaava tuote on Platon Comfort >

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Isola AS, Norja
Alkuperämaa
Norja
Käyttölämpötila
+10 °C...+60 °C
Valmistusmateriaali
Polypropyleeni (PP)
Rakennekorkeus
Noin 2,5 mm
Ominaispaksuus
0,50 mm
Nimellispaino
0,45 kg/m²
Askeläänivaimennus
17...19 dB
Iskunvaimennus
Noin 20 %
Rullakoko
1 x 20 m
Värit
sininen
Pakkauksia / lava
25 rll
Paino / pakkaus
10,5 kg
Alin asennuslämpötila   +5 °C
Lämpölaajeneminen 0,18 mm/m °C
Käyttöikä Vähintään 50 vuotta
Vesihöyrynvastus 300 m
Sulamislämpötila +160 °C
NBI-sertifikaatti NTG 2319

 

Tuote on kehitetty vuosikymmenten aikana kosteusongelmista saatujen kokemusten perusteella. Platon Stop Original torjuu maanvaraisten lattioiden kosteuden ja sitä voidaan käyttää myös betonivälipohjissa.

Platon Stop Original voidaan asentaa betonilaatan suhteellisen kosteuden ollessa jopa 95 %. Tuote asennetaan tasaiselle puhtaalle alustalle samansuuntaisesti kuin myöhemmin  asennettava pintamateriaali. Levyt saumataan 75 mm leveällä, kosteutta kestävällä Platon Stop teipillä, joka kiinnittyy polypropeeniin.

Platon Stop Originalin rakennekorkeus on vain 2,5 mm.

Järjestelmällä on kolme kertaa suurempi vesihöyrynvastus kuin rakennus- ja solumuovilla ja se säilyttää myös iskun- ja äänenvaimennusominaisuutensa.

Rullassa on mukana teippi 75 mm x 18 m.