Kerabit MetalFlex

Kerabit MetalFlex on itseliimautuva butyylitiivistysnauha, joka on vahvistettu metalliverkolla ja jonka yläpinta on päällystetty alumiinikalvolla. Rypytetyn alumiinikalvon ja metalliverkon ansiosta tuote venyy jopa 40 % pituussuunnassa ja on muotoiltavissa. Koko tuotteen alapinta on liimautuva ja alapinnassa on irrotettava suojakalvo.

Kerabit MetalFlexillä on hyvä tartunta ja se soveltuu useimpien rakennusmateriaalien, metallien ja muovimateriaalien kanssa käytettäväksi. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi piipunjuurten, ylösnostojen (kuten katteen ja seinän liitoskohtaan), läpivientien, aumakaton harjan ja ulkotaitteen liitoskohtaan sekä muiden yksityiskohtien tiivistykseen ja sitä voidaan käyttää tiilikatoilla lyijysovitteiden sijasta. Tuote ei ole yhteensopiva bitumikermien kanssa ja se on tarkoitettu vain ulkokäyttöön.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Italia
Nimellispaksuus
n. 1,7 mm
Rullakoko
300 mm x 5 m
Värit
tummanharmaa (vastaa lähelle RAL 7022) ja tiilenpunainen (vastaa lähelle RAL 8004)
Pakkauksia / lava
85 ltk/lava eli 170 rll/lava
Paino / pakkaus
6,8 kg
Paino / lava
600 kg

Varastointi

Kerabit MetalFlex tulee varastoida alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessaan kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa +5...+40 °C lämpötilassa suojassa auringonvalolta. Jäätyminen ei vaikuta tuotteen ominaisuuksiin. 

Tuote on suositeltavaa asentaa 12 kk kuluessa valmistuspäivämäärästä.

Asennus

Asennuslämpötilan tulee olla vähintään +5 °C. Alustan tulee olla puhdas, kuiva, sileä ja pölytön. Tuotteen tartunta alustaan varmistetaan esimerkiksi painotelan avulla painaen. Katso erillinen asennusohje.

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Kerabit MetalFlex 300 mm x 5 m tummanharmaa tummanharmaa 16025 6417547160250
Kerabit MetalFlex 300 mm x 5 m tiilenpunainen tiilenpunainen 16035 6417547160359