Kerabit Katusaumo

Kerabit Katusaumo on kuumana levitettävää saumausmassaa, joka on valmistettu bitumista, kumista ja täyteaineista.

Katusaumoa käytetään asfaltin saumojen ja halkeamien tiivistämiseen sekä betonin saumojen, esimerkiksi kiskon ja betonialustan välisen sauman, tiivistämiseen ja kiveysalueilla.

Lohjan tehtaallamme valmistettava Kerabit Katusaumo on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiin. Katurakentamisessa massan etuina ovat elastisuus, asennusnopeus, pitkä kestoikä ja sujuva kunnossapito. Katusaumo kuivuu nopeasti jäähtyessään, ja kadun voi avata liikenteelle yleensä jo noin kolmessa tunnissa. Jalankulkualueilla Katusaumon päälle voi tarvittaessa sirotella hiekkaa.

Elastisuutensa johdosta Katusaumo kestää hyvin kovassa rasituksessa olevissa liikenteen risteyskohdissa sekä kiveys- ja kiskoalueilla.

Täyteaineidensa johdosta massa täyttää leveähkötkin raot. Mikäli rako on hyvin kapea, on suositeltavaa käyttää Kumisaumoa.

Massa ei sisällä liuottimia tai muita terveydelle vaarallisia aineita.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Suomi
Menekki
kohteen mukaan
Pakkauksia / lava
49 kpl
Paino / pakkaus
22,5 kg
Paino / lava
1127,5 kg
Tiheys n. 1300 kg / m3
Tunkeuma, 25 °C 25...55 1/10 mm
Pehmenemispiste 95...110 °C
Leimahduspiste > 250 °C

Käyttökohteet

Asfaltin ja betonin saumojen ja halkeamien tiivistämiseen sekä kiskon ja betonialustan välisen sauman tiivistämiseen.

Käyttöohje

Katusaumo on kuumennettava lämpömittarilla, termostaatilla ja lämmönsäätöautomatiikalla varustetulla bitumikeittimellä. Lämpötila ei saa ylittää 210 °C. Saumaus ja halkeamien täyttö onnistuu parhaiten bitumin levitykseen tarkoitetulla kannulla. Korjattavien pintojen kuivuus ja pölyttömyys on tärkeää. Saumattaessa tarttumista edistää pintojen kuumentaminen tai sively Kerabit kumibitumiliuoksella.

Katso tarkemmat ohjeet tuoteselosteesta.

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Kerabit Katusaumo 22,5 kg/pk musta 15737 6417547157373