Kerabit Pikisaumo

Kerabit Pikisaumo on kuumana levitettävä, erittäin elastinen polymeerimodifioitu kumibitumimassa, joka sisältää erikoisbitumia, elastomeerejä ja täyteaineita.

Pikisaumo soveltuu liikkuvien ja vaakatasossa olevien asfaltti- ja betonipintojen saumojen ja halkeamien tiivistämiseen. Tuote soveltuu käytettäväksi myös vaativissa kohteissa esim. lentokentillä, joissa massalta vaaditaan paljon; tarttuvuutta, elastisuutta ja kestoikää. Kerabit Pikisaumo tarttuu hyvin asfalttiin, betoniin sekä metalliin, ja on erittäin joustavaa myös alhaisissa lämpötiloissa.

Pikisaumo täyttää massatyyppi N2* kuumana levitettävien saumausmassojen SILKO-tuotevaatimukset. (*Massatyyppi N2: Päällysteen kutistumissaumat ja halkeamien sulkeminen, reunapalkin, tukikaistan tai reunuksen ja päällysteen väliset saumat.) Väyläviraston voimassa olevien SILKO-tuotteiden luettelon löydät täältä >

Massa ei sisällä liuottimia tai muita terveydelle vaarallisia aineita.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Suomi
Menekki
kohteen mukaan
Pakkauksia / lava
49 kpl
Paino / pakkaus
18 kg
Paino / lava
907 kg
Tuotenumero 15647
Tiheys n. 1050 kg / m3
Tunkeuma, 25 °C 40...100 1/10 mm
Pehmenemispiste 100...115 °C
Leimahduspiste > 250 °C
Käyttölämpötila 180 - 190 °C, maks. 200 °C
Sauman koko  1 - 40 mm, leveä sauma voi vaatia kutistuman takia lisätäytön

Käyttökohteet

Mm. erilaisten asfaltin ja betonin halkeamien sekä liikuntasaumojen täytöt ja tiivistämiset vaativissa kohteissa kuten lentokentillä ja silloilla, missä massalta vaaditaan erityisen hyvää tarttuvuutta, elastisuutta sekä kestävyyttä.

Käyttöohje

Pikisaumo on kuumennettava lämpömittarilla, termostaatilla ja lämmönsäätöautomatiikalla varustetulla bitumikeittimellä. Lämpötila ei saa ylittää 200 °C. Saumaus ja halkeamien täyttö onnistuu parhaiten bitumin levitykseen tarkoitetulla bitumikannulla. Korjattavien pintojen kuivuus ja pölyttömyys on tärkeää. Saumattaessa tarttumista edistää pintojen kuumentaminen tai sively Kerabit KBL 20/100 kumibitumiliuoksella.

Katso tarkemmat ohjeet tuoteselosteesta.

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Kerabit Pikisaumo 18 kg/pkt musta 15647 6417547156475