Kerabit Bitumikattomaali

Kerabit Bitumikattomaali (ent. Bitumimaali) on musta, mattapintainen bitumikattojen hoitoaine ja suojamaali, joka kuivuttuaan muodostaa tiiviin ja kestävän suojakerroksen. Tuote on tarkoitettu jyrkille bitumikatoille (kaltevuus 1:10 tai jyrkempi).

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia +20 oC:ssa. Työskentelylämpötila +5 … +25 oC. Bitumikattomaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali siveltimellä tai harjalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

 

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja
Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa
Tanska
Kuivumisaika
3 - 4 tuntia, +20 °C lämpötilassa
Menekki
0,5 - 0,7 l/m²
Astiakoko
10 l
Pakkauksia / lava
24
Paino / pakkaus
10
Paino / lava
265 kg

Käyttökohteet

Bitumikatteiden maalaukseen.

Käyttöohje

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia + 20 °C:ssa. Työskentelylämpötila + 5…+ 25 °C. Bitumimaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali lastalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

Ympäristöhaittojen ehkäisy

Valmistetta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Nestemäinen jäte toimitetaan ongelmajätteiden keräyspisteeseen ja tyhjät, kuivat astiat kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle.

Tuotetiedot

Tuotenimi Väri Tuotenumero EAN-koodi
Kerabit Bitumikattomaali 10 L musta 15677 6417547156772